U trendu

Lutka sa likom Eminema?!

Ovog leta ćete za 9,99 dolara moći da Eminema odvedete kući… bar na neki način. Uz Eminemovu dozvolu i uputstva, njujorška kompanija za proizvodnju igračaka upravo stvara tri lutke sa likom poznatog repera.

Zaboravite na Barbike, sada možete Eminemu da oblačite haljinice, da ga „hranite“ plastičnim roze sladoledom i da ga šetate zajedno sa ostalim lutkama. Međutim, ne znamo koliko će se vaša nova „hip-hop igračka“ uklopiti u kolekciju dobroćudnih likova u čipkanim haljinicama. Eminemove lutke, bar po opisu, neće delovati nimalo naivno. Jedna će imati hokejašku masku, verne reprodukcije Eminemovih tetovaža (uključujući i reči „iseci ovde“ na vratu) kao i testeru koju drži u rukama(?!). Ova lutka je bazirana na fotografiji koju je Eminem uradio za naslovnu stranicu magazina „Source“ i već je postalo jasno da će iritirati deo javnosti.

Ako ljudi budu želeli da protestuju, kompanija za proizvodnju Eminemovih igračaka se neće mnogo buniti. Naprotiv! „Kontroverze bude interesovanje. Mislim da će se lutke dobro prodavati“, rekla je njihova predstavnica za štampu.

Manje kontroverzna lutka biće ona u beloj jakni kakvu je popularni reper nosio u spotu „Stan„, dok je dizajn trećeg „plastičnog Eminema“ još uvek u toku.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.