U trendu

Ne sviđaju mu se njene drugarice tračare

Momcima je vrlo često odbojno kad neka devojka tračari, kada ogovara koga stigne, i to nije nikakva tajna. Međutim, u procenama toga koliko je momcima tračarenje odbojno neki idu dotle da smatraju da on neće hteti da bude ni sa devojkom čije drugarice tračare – a to jednostavno nije tačno.
Ukoliko devojka koja mu se dopada tračari i ogovara, momku to neće biti milo, ali osim ako ona sve vreme koje provodi s njim samo nekog ogovara, u toj meri da na njega praktično i ne obraća pažnju, želi ga samo kao publiku za ogovaranje, to što je ona sklona tračarenju teško da će biti presudno. Što se njenih drugarica tiče, ako one puno tračare, pa i ona s njima, on baš i neće biti srećan kad mora da provede neko vreme u njihovom društvu. Međutim, da odbije devojku koja mu se inače dopada zato što njene drugarice tračare? Zaista će malo koji momak tako da postupi. Na kraju krajeva, on izlazi s njom, ne sa svima njima, a najčešće nije preterano teško izbeći njene drugarice – ona izađe sa svojim drugaricama, on sa svojim ortacima, i nikome tu ništa ne smeta.
Premda im je ogovaranje odbojno, ono neće presudno uticati na to hoće li momak želeti vezu s nekom devojkom, izuzev ako tog ogovaranja ima toliko da veza praktično nije ni moguća, ne u pravom smislu reči. Na primer, dok je s njim, ona sve vreme provodi tako što ružno priča o drugima. Ili, njene drugarice su tračare, a ona je uvek s njima, može i on da im se pridruži, ali njih dvoje nikad nisu nasamo. U takvim ekstremnim situacijama može delovati kao da je on nju ostavio ili odustao od veze s njom zbog tračarenja mada je, zapravo, veza prekinuta ili nije ni počela jer ona tu vezu nije ni želela; želi ili publiku za svoje tirade, ili želi da bude s drugaricama, a on tu dođe kao neko kučence, dopušteno mu je da bude u njenoj blizini i, eto, ne smeta mnogo.
Naravno, jeste lepše ako ni ona ni njene drugarice ne tračare ili ako to rade tek povremeno, možda onda kad se na nekog baš naljute. Ali, i ako jesu sklone ogovaranju, samo ta jedna osobina, osim ako nije dovedena do ekstrema, neće presudno uticati na to hoće li on želeti da bude s njom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar