Ne vide vas isto kao vi

Maltene svakog bar ponešto nervira u vezi sa sopstvenim izgledom, i mnogi će zbog te stvari koja im smeta sebe smatrati neprivlačnim. Međutim, drugi vas ne vide na isti način na koji vi vidite sebe, i ono što vi smatrate svojom falinkom nekom može delovati simpatično ili mu može biti privlačno.
Recimo, nekim momcima smeta što su mršavi, i smatraju sebe nemuževnim i neprivlačnim – a ima devojaka kojima se baš takvi momci najviše dopadaju, takvi momci su im najprivlačniji. Ili, devojci smeta što ima veliku guzu, smatra da je zbog toga ružna – a neke momke baš takva guza oduševljava, njen dečko bi je maltene stalno držao za guzu da može, toliko mu je privlačna.
Devojci se ne sviđa što je sva nekako zaobljena, a mnogi momci upravo to smatraju izuzetno ženstvenim i privlačnim. Ona smatra da je zbog sporta dobila previše razvijene, neprivlačne noge, a on je baš s takvim nogama smatra istovremeno i ženstvenom i snažnom, i ta kombinacija mu je izuzetno privlačna.
Mogućnosti je mnogo, a zajedničko im je to da onaj deo sebe koji vi vidite kao falinku neko drugi vidi kao nešto veoma lepo i privlačno; ne da vas taj deo ne naružuje nego vas čini neodoljivim.
Naravno, ako nešto želite da promenite na sebi iz zdravstvenih razloga (na primer, gojaznost koja vam ugrožava zdravlje), to je jedno; ali ako vam se nešto ne sviđa samo iz estetskih razloga i smatrate da zbog toga nećete nikad naći sreću u ljubavi, to je nešto sasvim drugo – i potpuno pogrešno.
Zato, osim ako se o zdravlju radi, kad je reč o vašem izgledu, bez brige! Sasvim sigurno će se naći mnogi kojima ste lepi – savršeno lepi – baš takvi kakvi ste, ili koji ono što smatrate falinkom neće ni konstatovati.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.