Nezgoda na krevetu

Već ste neko vreme u vezi i stupili ste u intimne odnose. U njima oboje uživate i umete da budete prilično vatreni. Jednom od takvih vatrenih prilika, kada ste bili izuzetno strastveni, čuli ste krckanje ispod sebe, osetili popuštanje i… Shvatili da ste, zajedno s krevetom, pali na pod, da su se letvice kreveta polomile. U slične nezgode spada i „preslaba“ stolica na kojoj se mazite, fotelja ili kauč koji strastveno preturite ili obično padanje s kreveta po kome se strastveno kotrljate. Ukratko: joj, kakav blam i u kakvom trenutku! Šta uraditi u takvoj situaciji?

Verovali ili ne, najbolje rešenje je smeh! Da, osećate se kao da biste u zemlju propali – ali nije nikakva propast sveta. Desila vam se nezgoda, pa šta? Takve stvari se ponekad dešavaju, a najbolje je prihvatiti ih uz zdravu dozu smisla za humor.

Nakon što ste se oboje slatko nasmejali nezgodi i time se oslobodili tenzije koja je nastala zbog „teške blamaže“, najbolje što možete učiniti jeste da nastavite tamo gde ste stali. Sad, ako ste u nemogućnosti da i dalje koristite komad nameštaja na kome ste počeli, možete se prebaciti na neki drugi komad nameštaja – ili, ako se bojite za sudbinu i tog komada drveta, možete nastaviti na podu (mada nije loša ideja da podmetnete nešto ispod kako da vam ne bi bilo hladno tako i da biste izbegli ogrebotine od tepiha ili patosa na koži).

Ukoliko je komad nameštaja na kome ste počeli i dalje u upotrebljivom stanju, recimo, krevet je propao, ali to samo znači da je dušek sada na podu, pa, nakon smeha možete nastaviti i na i dalje upotrebljivom dušeku. Uživajte bez uzrujavanja!

Postoji i mogućnost da se zapitate šta će vam roditelji reći zbog polomljenog nameštaja – ne, u takvom trenutku, zaista nije verovatno da ćete razmišljati o tome niti da ćete biti voljni da elaborirate na tu temu čak i ako na trenutak pomislite na to. To je problem s kojim ćete se suočiti kasnije – i koji ćete kasnije i rešiti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.