On i posteri zvezda na njenom zidu

Niko ne voli kada ga simpatija poredi s nekom osobom za koju smatra da u takmičenju s njom nema nikakve šanse, pa ima onih koji se pitaju da li momcima smeta kada njihova devojka na zidu svoje sobe drži postere neke jako zgodne zvezde. Najčešće, momci na to ne obraćaju mnogo pažnje.
Ima momaka koji će se osetiti nelagodno ako u sobi njihove devojke ima puno postera zvezda (pevača ili glumaca) koji su bolje građeni od njih, s većim mišićima, s izvajanim trbušnjacima… Međutim, osim što će za tu zvezdu nekom ortaku reći da je kreten, neće reagovati na takve slike, izuzev ako njihova devojka pred njima uzdiše za tom zvezdom i sanjari da bude s njom.
I sami momci neretko po zidovima imaju postere zvezda, različitih devojaka za koje im se dopada kako izgledaju, što ne znači da žele da i njihova devojka baš tako izgleda; zaista će malo koji momak da se zabavlja s nekom devojkom samo zato što mu ta devojka liči na neku pevačicu ili glumicu.
Pored toga, momcima nije nepoznata činjenica da se fotografije poznatih najčešće kompjuterski doteruju i da te zvezde nemaju zaista baš takve mišiće i trbušnjake. A znaju i da s zvezdama rade ekipe stručnjaka koje im govore kako da se pravilno hrane i kako tačno i koliko da vežbaju; kad bi i taj momak imao tim stručnjaka koji su plaćeni za to da brinu da on ima izvajano telo, i on bi ga imao.
Ukratko, osim ako mu sopstvena devojka ne kaže da je zaljubljena u tu-i-tu zvezdu i da namerava da se uda za nju, izuzev ako mu stalno ne priča o toj zvezdi kao da se radi o osobi koju poznaje i s kojom želi da bude, momka neće pogoditi to što ona ima postere te zvezde na zidovima svoje sobe – gledaće u svoju devojku, a ne u zidove njene sobe.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.