U trendu

On se ne odvaja od svog druga!

Imate dečka koji je sladak, simpatičan, (dodajte nekoliko njegovih osobina koje vam se dopadaju), ali ima jedna stvar kod njega koja vas užasno nervira: uopšte se ne odvaja od svog najboljeg druga. Nije da vi imate nešto protiv toga da se on viđa i s drugim ljudima osim vas, ne bi vam smetalo ni da povremeno, kad izlazite, povede i svog druga, ali njegov drug je s njim konstantno, što znači da vas dvoje nemate ni malo privatnosti. Plus, nije retko da se njih dvojica toliko zapričaju o fudbalu ili nekoj od muških tema da vam se čini da su potpuno zaboravili da ste i vi tu. Ko zna, možda i jesu. Još ako je taj njegov drug od onih ljubomornih, pa vam namerno ne dopušta da dođete do reči, maltene ne da vašem dečku ni za ruku da vas uhvati… Uh, šta s takvim dečkom – i šta s njegovim drugom?

Najbolje je da prvo zamolite dečka da ne vodi baš svaki put svog druga sa sobom – recite mu da biste volele da budete nasamo s njim (ukoliko nemate baš ni zajednički minut bez njegovog druga, to mu možete reći i telefonom). Ako je on toliko zavistan od tog svog druga, ovo verovatno neće upaliti, ali vredi pokušati – makar da znate da ste prvo probale lepim.

Ukoliko taj razgovor ne pomogne, isprobajte sledeću taktiku. Objasnite najboljoj drugarici kakva vam je situacija i sledeći put kad budete izašle s dečkom povedite i nju. Onda, u dogovoru s drugaricom, celo veče (ili kad već budete izlazili) vas dve se udubite u ženske teme i ponašajte se kao da vaš dečko i njegov drug uopšte nisu tu (ako želite još više da iznervirate njih dvojicu, možete sve vreme da tračarite i ogovarate – dečaci uopšte ne vole da čuju devojke da to rade). Vaš dečko, čak i ako bude udubljen u razgovor s drugom, teško da će moći da ne primeti da celo veče jedva da ste neku reč progovorile s njim, i to što ga ignorišete neće mu nimalo prijati.

Verovatan ishod ovakvog „tretmana“ biće da će vaš dečko da vas sam zamoli da sledećeg puta nikog ne povedete i da ni on neće povesti svog druga. To se ipak ne dešava i on i dalje vodi druga sa sobom? Poslednje što vam preostaje jeste da dečka stavite pred ultimatum: ili će on prestati da na svaki vaš sastanak dovodi svog druga, ili ćete vi raskinuti s njim. Ono što ste rekli obavezno ispunite – ako dođe do raskida, nemojte žaliti, jer ako je on u toj meri zavistan od svog druga, u njegovom životu, ma koliko on inače sladak bio, nema mesta za vas.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.