Oživeli likovi Skubi-Du crtaća

Na leto se očekuje premijera filma Skubi-Du („Scooby-Doo“), koji je ekranizacija istoimenog crtaća. Svi znate onu šašavu družinu gde su najupečatljiviji likovi kukavica Šegi i isto tako plašljivo kuče. Misteriju, u kojoj se oni uvek nađu upleteni, rešava pametna crnokosa devojčica sa crnim naočarama po imenu Vilma.

U filmu lik Šegija tumači Metju Lilard (Matthew Lillard), koji je poznat kao standardna „druga violina“ Frediju Princu Džunioru. Ulogu Freda, vođe ove male grupice radoznalih detektiva, tumači naravno Fredi Princ Džunior (Freddie Prinze Jr). Fredijeva devojka, poznata Sara Mišel Gelar (Sarah Michelle Gellar) i Linda Kardelini (Linda Cardellini) čine ženski deo tima kao Dafni (Daphne), koja dominira izgledom, i Vilma (Velma), čiji je adut inteligencija.

Film se snima u Australiji u veoma veseloj atmosferi. Fredi Princ se za potrebe uloge Freda morao ofarbati u plavo, što je zaista prizor za sebe. O samom snimanju je izjavio da nikada nije radio lakši posao. Posebno uživa u tome što je stalno uz svoju devojku i što i svaki slobodni trenutak van snimanja kvalitetno provode zajedno. Još da ne mora stalno da farba izrastak?

I evo kompletne ekipe:

  • Metju Lilard – Norvil Šegi Rodžers
  • Fredi Princ Džunior – Fred Džouns
  • Sara Mišel Gelar – Dafni Blejk
  • Linda Kardelini – Vilma Dinkli

I najveće iznenađenje koje obećava ludu zabavu:

  • Rouan Atkinson – Mondaverijus

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.