Prepoznaj kakva je po kosi!

Dan se po jutru poznaje, a devojka po… kosi! Kratka, duga, plava, crvena, zelena (?!)… kakva god da je, možeš saznati nešto više o njenoj vlasnici, a evo i kako.

Kratka jež frizura

Vesele je prirode, ne voli obaveze, ni uobičajena pravila. Ponekad sluša onu muziku koju tvoja mama naziva „nastranom“. Voli sport i voli da brine o sebi. Ambiciozna je, a može imati i blagu dozu feminizma.

Duga, talasasta kosa

Ako već dugo posmatraš tu njenu kosicu i zamišljaš je među svojim prstima, a nemaš pojma kako bi mogao da je smuvaš, pokušaj sa cvećem ili nekim filmom koji momci obično zovu „filmovi za plakanje“ i ne zaboravi da je u mraku bioskopske sale držiš za ruku i tešiš što je onaj tip na filmu opet zeznuo stvar! Ova devojka je nepopravljivi romantik. Njena vizija savršenog života je muž koji je neizmerno voli i gomila dece. A kakav bi ti to kavaljer bio kad ne bi ispunjavao vizije!

Vezana u rep

Voli praktične stvari, ili bar tako izgleda. Često može da bude plašljiva i potreban joj je neko ko će joj pomoći da se opusti i da uživa u životu (a da li ćeš taj neko biti baš ti, to opet zavisi samo od tebe).

Stepenasta, pramenovi

Radoznala je, voli da eksperimentiše i da izgleda ženstveno. Druželjubiva je, u nekim slučajevima mogući su skriveni kompleksi. Brižna je i pažljiva.

Kosa sa puno šarenih šnalica ili sa neobaveznom punđom

Ona zna da se smeje, raduje i – zna da živi. Ne pati mnogo od kompleksa i spremna je da te uhvati za ruku i da te odvede na ljuljašku. Ne sluša previše ljude oko sebe, zna da bude tvrdoglava. Voli modu i trudi se da je prati, mada nije od onih koje prve kopiraju izgled manekenki sa stranica modnih magazina. Radije fura svoj fazon.

Non-stop različita, ali uvek perfektno sređena

Devojka koja poštuje pravilo „ta dlaka mora biti tu i isključivo tu i ni milimetar levo“ pre svega voli što je žensko. Menja izgled brzinom 300 na sat i bila je prva koja je isprobala sve moguće trendove. To može da znači i da traži tipa u istom fazonu, ali dešava se da je to samo maska i da i ona ustvari želi nekoga ko je brižan i ko je voli takvu kakva jeste i koga ne zanima da li joj ona plava šnalica sa šljokicama ide uz boju očiju.

U ludim bojama

Uglavnom sluša pank i pali se na dve vrste tipova – ili one sa previše kose ili na one sa premalo. Sem što je zanimaju dugokosi i ćelavi, bitno je reći da se ne oslanja mnogo na drugarice i da je nikada, ali NIKADA nećete videti kako razgovara o tome koliko je ružičasto IN ove sezone. Radije će biti sa nekim totalno otkačenim društvom. Uživa da krši pravila, što nekada može da bude veoma loše.

Ravno šišana, do ramena

Ova devojka je baš onakva kakva je i njena kosa – poprilično uravnotežena.

Prirodno kovrdžava

Mada celog života svim mogućim metodama mučenja pokušava da ispravi svoju kosu, to joj ipak ne polazi za rukom. Baš zato često može biti sposobna da razume ljude sa problemima i da bude osećajna i brižna u ophođenju sa drugima. Simpatična je i zabavna.

Plavuša

Hmm… zar je o njima malo rečeno?! Već su prerasle u poseban psihološki fenomen, a mi imamo samo dva saveta: ne verujte uvek u predrasude i izbegavajte izvesnu vrstu viceva.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.