U trendu

Slabo interesovanje za „Atomic Kitten“

Tinejdžerska grupa „Atomic Kitten“ uživa značajnu popularnost širom Evrope. Ili je bar tako bilo. Tri lepe devojke iz ove grupe su nedavno doživele veliko razočaranje. Festival na kome je trebalo da učestvuju, i da uz to budu glavne zvezde događaja, otkazan je usled slabog interesovanja. Prodato je samo 500 ulaznica što nikako nije bilo dovoljno da pokrije troškove festivala, a kamoli da organizatorima donese zaradu.

Britansku pop grupu čine Dženi Frost (Jenny Frost), Liz Meklarnon (Liz McLarnon) i Nataša Hamilton (Natasha Hamilton). Bilo je predviđeno da ove tri „atomske mačkice“ učestvuju u primorskom festivalu u Vortingu zajedno sa Džejsonom Donovanom (Jason Donovan) i grupom „Artful Dodger“. „Atomic Kitten“ su bile promovisane kao glavna atrakcija, ali organizatorima nije pošlo za rukom da ostvare prvobitne zamisli. Jedan od njih je izjavio: „Mi nismo imali izbora sem da otkažemo festival zato što smo prodali samo 500 ulaznica. Da bi ovaj koncert bio finansijski uspešan, bilo je potrebno da prodamo najmanje 3.000 ulaznica“.

Devojke iz grupe „Atomic Kitten“ su i same iznenađene razvojem događaja. „Mi smo zaista začuđene zbog tolikog manjka interesovanja javnosti“, rekle su.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.