Soliranje ili super dečko? (1)

Imate stvarno super drugarice, sa kojima ste se uvek ludo zabavljale. Lude žurke, super izlasci, flertovanje sa dečacima; ako neko počne da vas „guši“, imate već razrađen signal kojim ćete drugarici poslati poruku, pa će vas izvući (po potrebi, i na uvredljivo „providnu“ foru, ali tako i treba onome ko vas guši!). Čini vam se da vam druženje sa drugaricama život čini lepim da lepši biti ne može. Onda upoznate stvarno super dečka i, što je još bolje, i on misli da ste vi super. Jedva da je prošlo nešto vremena, a već ste zajedno. On je divan i pažljiv i mnogo vam je lepo s njim – imate sve što ste oduvek htele od dečka. Izgleda da je život ipak mogao da bude lepši, zar ne?

Drugaricama, naravno, stalno pričate o njemu. Ponovo zaključujete kako su vam one baš super drugarice jer, iako su sve u solo varijanti, nijedna ne pokazuje ni najmanji znak da vam zavidi na sreći sa dečkom. Naprotiv, stvarno im je drago zbog vas i stalno vam govore kako ste prava srećnica što ste sa tako super tipom, što niste bili toliki baksuz da se zaljubite u nekog tamo kretena. I tako, viđate se s njim; u retkim trenucima kad niste s njim, sa drugaricama ste, i sve se čini super – jedno vreme. Onda počinjete da zapažate neke stvari i nije više baš tako lepo.

Sa dečkom je i dalje super, tu nikakvih problema nema. Međutim, vašim drugaricama – i dalje sve soliraju – postaje sve manje i manje interesantno da slušaju o njemu. Sada ređe izlazite s njima, pa ne možete uvek da pratite njihovu priču o raznoraznim detaljima iz provoda. One se i dalje ludo provode, nekad vam se čak čini, luđe nego ikad. Super im je. Niste sigurne da im je i dalje super sa vama, a ni vama nije baš onako super sa njima kao nekad. Nedostaju vam ti ludi izlasci; nedostaje vam zajedničko flertovanje sa dečacima bez razmišljanja da li bi vaše ponašanje povredilo vašeg dečka. Fali vam ona nekadašnja luda zabava i sloboda, a niste sigurne šta da radite.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.