najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

Sređujte se i zimi!

Zimi se često pomisli: ma, što bih se ja sređivala, ionako jedva da izlazim iz kuće – ko će uopšte da me gleda? Kilogrami viška i opušteno telo ionako se neće primetiti ispod tona i tona odeće; masna kosa može se sakriti šeširom ili kapom; što se ne biste izležavale do podne (ili i kasnije) kad već imate vremena za to, a ne da isprobavate tamo neku šminku?
Onda dođe proleće, panika što će se videti kilogrami viška, kosa vam je dopola prirodne boje, a otpola farbana… Već ste i zaboravile kako se nanosi šminka… Dobro, malo preterujemo; ipak, evo nekih razloga zašto je super sređivati se i zimi.
Vreme je ružno, nemate kud da idete. To znači da imate više vremena za eksperimentisanje i otkrivanje toga koja vam šminka najfenomenalnije stoji. Pored toga, ako ćete se šminkati, treba i da zaštitite kožu lica – tako da imate odličan izgovor pred roditeljima za kupovinu svih onih zanimljivih sredstava za zaštitu kože.
Kosa: imate "ludačke" ideje za eksperimentisanje s bojom (i trudite se da ne slušate roditelje, koji vam kukaju da ćete tu divnu kosu upropastiti farbom – i vaša majka se farba već 30 godina!), ali, naravno, niste sigurne da će ta neobična boja dobro izgledati baš na vama. Zima je pravo vreme za tu vrstu eksperimenata, jer je sve "nezgode" lako sakriti kapom, šeširom ili kapuljačom.
Šljokice se leti izbegavaju, ali ako ih volite, sad konačno imate priliku da ih isprobate – svetlucanje na snegu je "kul"! Konačno imate vremena i da isprobate zanimljiv izgled noktiju (možete isprobati razne cvetiće i slično), a imate vremena i za isprobavanje novih krpica koje su vam samo bez veze visile u ormanu, jer niste stizale da ih uskladite ni sa čim.
Htele ste da izgledate kao top-model, savršenog tela i zategnute, ali, avaj, raznorazne obaveze vam nisu ostavljale vremena za to. Konačno imate vremena da se sredite vežbama i naučite onaj mačkasti, manekenski hod koji ste ranije samo gledale!
Onda će doći proleće i sa ponosom ćete pokazati rezultate vežbanja i sređivanja; blistaćete i svi će samo vas gledati. Ura za vas!

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike