Topla boja da vas ugreje

Već vam je dosadila zima; želite da konačno stigne lepo i toplo vreme. Dok ne stigne, mogli biste da se poslužite sitnim vizuelnim trikovima od kojih ćete se i vi i vaša okolina osećati toplije. Predlažemo vam neke varijante sa crvenom, najtoplijom od svih boja. Otkrićemo vam malu tajnu: ove sezone će jarke boje definitivno biti „in“, naročito na mladim osobama, pa ako želite da isprednjačite i pokažete da ste u toku, evo nekoliko predloga. Još jedna zgodna stvar: crvena boja dobro stoji i dečacima i devojkama.

Za sportsku varijantu zgodna je nepromočiva jakna (za slučaj kiše) sa crvenim detaljima, uz crvene pamučne pantalone koje će svima jasno staviti do znanja koliko ste energična osoba. Ako vam se crvena jako dopada, a u školi ipak (bar pred profanima, dok jurite ocene) želite da izgledate ozbiljno, odgovorno i elegantno, možete iskombinovati crvenu rolku i crvene pantalone sa elegantnim strukiranim bež blejzerom (u ovoj kombinaciji garantovano će vas svi primetiti – i to u pozitivnom smislu!).

Naravno, nećete se stalno ozbiljno oblačiti. Za neku udobniju varijantu možete izabrati uske pantalone sive boje, belu rolku i crvenu jaknu od tankog polara sa vezenim detaljima u „etno fazonu“ (koji je, u umerenoj varijanti, definitivno „in“). Još jedna opuštena i vesela kombinacija: crvena košulja, udobne pantalone i džemper na poprečne pruge (jedna od boja pruga je crvena – podrazumeva se da i boju pantalona treba uskladiti sa nekom od boja na džemperu).

Idete na izlet i želite da izgledate zaista veselo i upadljivo? Nema problema! Sportski džemper na romboide (jedna od boja romboida je obavezno crvena), teksas suknja, ravno krojena udobna crvena jakna (koju ćete dopuniti beretkom i rukavicama u istoj boji) – i bićete glavna zvezda izleta.

Još jedna zgodna osobina ove boje: svima govori kako ste vi energična, vatrena osoba i time obezbeđuje da budete u centru pažnje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.