U trendu

Vole kad se ona ne plaši da im priđe

Nije nimalo lako prići nekoj osobi kada je okružena onima koje ne poznajete – i, baš zato što nije lako, privlačno je. Momcima se, recimo, jako dopada kada ona sme da im priđe i kad su okruženi prijateljima koje ona ne poznaje.
Nekad se radi o tome da priđete simpatiji dok je okružena prijateljima koje ne poznajete, a nekad o tome da priđete svom dečku dok je okružen vama nepoznatim osobama. Nije lako, znamo. I momci to odlično znaju – mnogi od njih su prave kukavice kad treba prići devojci dok je ona okružena prijateljicama. Baš zato im je privlačno kada devojka ima dovoljno hrabrosti da to učini.
Pored toga, ako se radi o tome da priđe svom dečku, to je i čin poverenja, pokazivanje da mu verujete da će vas, ako vas ti vama nepoznati ljudi na bilo koji način ugroze, zaštititi. I to poverenje će se dopasti svakom momku iole sposobnom da vas zaštiti – naime, ima i onih koji ne bi reagovali ako vas, recimo, njihovo društvo ismeva, ne bi se usudili, i takvim momcima i ne bi bilo milo ako im priđete u takvoj situaciji.
Naravno, ako je vaš dečko konstantno okružen prijateljima i nikada se ne seti da on vama priđe, posle izvesnog vremena teško da ćete vi želeti da priđete njemu, pre ćete želeti da nađete nekog ko više pažnje obraća na vas. Ali, ako nije takav slučaj, i ako vas taj momak ne koristi kako bi se pokazao pred prijateljima – eto, često mu prilazi devojka, a njima ne – i ako oni kojima je okružen nisu destruktivni ili autodestruktivni (kriminalci, narkomani i slično – ako su takvi, definitivno ne treba da mu priđete), usudite se, priđite mu. Dopašće mu se to, dopašće mu se vaša hrabrost, a dopašće mu se i to što ne bežite od njegovih prijatelja.
A ako mu se ne dopadne, nego on ili njegovi prijatelji budu neprijatni prema vama? Sklonite se i ubuduće se držite dalje od njega – takav vas nije vredan.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.