U trendu

Prljavi i posiveli zidovi biće čisti bez krečenja: Samo pomešajte ova 3 sastojka i prebrišite

Temeljno čišćenje doma obavljamo skoro svakodnevno. Čistite i ribate svaku površinu koja se vidi, od televizora do rerne, pa čak i radijatore. Ali zanemarite, naravno, najveću površinu od svih: zidove.

U koju god boju ih okrečili, zidovi će nakon nekoliko godina poprimiti sivi ton, a ako se u kući puši, onda i žućkasti. Umesto da kupujete kantu boje i svu opremu koja je potrebna za osvežavanje prostorije, pokušajte da ih prvo očistite uz pomoć samo tri sastojka koja imate u kuhinji.

U posudi pomešajte vodu, soda bikarbonu i dosta sredstva za dezinfekciju. Valjak za krečenje zidova nakvasite u toj tečnosti i premažite je po celoj površini. Ako je potrebno, ponovite postupak.

@tanyahomeinspo

A hack you wish you’d known😳 #homehacks #cleaninghacks #tanyahomeinspo #cleanwithme #ukcleaning #cleantokuk #cleaningtips #hometips

♬ –

Osim što će biti kao novi, zidovi će odlično mirisati, a kako tvrdi autorka ovog recepta za domaće sredstvo, provereno skida i mrlje od bojici i flomastera koje su napravila deca, piše The Sun.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)