U trendu

Uz ovih pet jednostavnih trikova svaki dom izgledaće elegantnije (foto)

Ako enterijer lepo izgleda, ali mu nedostaje onaj vau faktor, pomoći će vam nekoliko trikova koje svako može lako da implementira u svoj životni prostor . Uz njih će svaki dom izgledati kvalitetnije i elegantnije.

Rešite se nepotrebnih stvari

Gotovo svako u kući ima male grupe nereda koje se često ne primećuju. Ako ga fotografišete, a zatim analizirate sliku enterijera, vrlo brzo učićete ‘problematična’ mesta. Takođe možete razmisliti o tome koje biste predmete mogli da uklonite iz prostorije da biste stvorili prozračniju atmosferu.

Dopustite namještaju da diše

Još jedan trik za stvaranje elegantnijeg životnog prostora odnosi se na pomeranje komada nameštaja jer čak i nekoliko centimetara može napraviti veliku razliku u celokupnom utisku prostorije. Nameštaj poput kauča možete odgurnuti i nekoliko centimetara od zida.

Uključite biljke

Biljke daju život, boju i jedinstvenu atmosferu svakom domu. Svež buket cveća verovatno je najlepša dekoracija u prostoriji, ali traje ograničeno vreme. Zelena sobna biljka, s druge strane, trajaće mnogo duže uz adekvatnu brigu.

Tretirajte dom poput dizajnera enterijera

Gledate li na raspored nameštaja očima dizajnera enterijera, u stanju ste da iskoristite pun potencijal svog životnog prostora. Često su to male stvari, poput promene položaja pojedinih komada nameštaja, a koji mogu značajno da utiču na izgled prostora.

Promenite raspored slika

Jednom kada ih okačite na zid, većina vlasnika domova retko menja raspored slika, a upravo njihovim pomeranjem ili uklanjanjem u trenu se menja celokupan izgled prostorije. Svako ko se usuđuje da napusti uobičajenu metodu postavljanja slika sigurno će biti zadivljen efektom koji ovaj trik ima na prostoriju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar