U trendu

5 trikova koji svakoj ženi garantuju orgazam

Ima žena koje i pored sjajnog odabira partnera imaju problem u krevetu. Orgazam ih jednostavno, ili zaobilazi, ili im ne donosi maksimalno uživanje kao drugim ženama.

Ovih 5 trikova koristi veliki broj žena kako bi svoja tela pripremila za ono što žele da im se te večeri dogodi, piše Alo.

Topla kupka

Ulazak u kadu napunjenu toplom vodom i korišćenje omiljenog šampona dodatno će opustiti telo žene. Ako nema uslove za ulazak u svoje kupatilo, i najobičniji vrući peškirić odlično bi joj koristio. Samo da ga drži između nogu nekoliko minuta.

Slušanje tela

Ako žena reši da ima seks koji će pamtiti, neka odabere jedan od prva dva dana menstrualnog ciklusa. Tada su sva čula „podignuta“ na maksimalni nivo a neki delovi tela poput vrata ili grudi, prosto se pale na prvi dodir muškarca.

Mleko i šafran

Žena koja želi da opusti telo pred intimne trenutke sa partnerom isto tako može i da ugreje malo mleka i popije ga sa prstohvatom šafrana. Kako je šafran skup, može se zameniti mlevenim orasima i medom.

Erotska priča

Uzmite olovke u ruke i napišite i vi i partner neku erotsku priču. Onda zamenite papire i pročitajte šta je svako od vas zamišljao. Ovo garantovano pali par i vodi ga do sjajnog seksa.

Igračke

Žene koje su koristile ili još koriste vibratore kad su same tvrde da im on pomaže da kada su s partnerom, budu opuštenije i lakše dožive orgazam.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike