U trendu

Ženska torba je uvek najveća misterija: Ove stvari moraju da se nađu u njoj

Ženska torba i njen sadržaj najčešće su predmet šale sa kojima muškaraca za svoje lepše polovine.

Nije šala.

Ženska tašna mnogo govori o ženi.

Svaka dobro organizovana žena, koja ništa ne prepušta slučaju ima punu torbu stvari neophodnih za predviđene i nepredviđene situacije.

Neke žene koje nose toliko stvari u torbi da su njihove torbe teške i po nekoliko kilograma. Neke obožavaju oversize torbe.

„Jednom prilikom krenule smo na plažu. Nije imala ranac sa stvarima, samo svoju ogromnu torbu. Kada smo stigle počela da je vadi stvari iz torbe: 2 mala, 2 velika peškira, flaša sa vodom, termos sa kafom, kupaći kostimi, grickalice, preparati za sunčanje, čak i jedno jastuče. „ Kako to da nisi i suncobran ponela u torbi? “ , upitah je gledajući u
neverici količinu stvari u torbi. „ Htela sam, ali nikako nije mogao da stane.“ Baš me čudi! “

Ne morate da pokušavate da ponesete suncobran u torbi, ali svakako postoji spisak stvari koje su prema tvrdnjama žena neophodne za uspešan završetak dana van kuće.

1. Dezodorans: Iako se ne reklami kunu u da će se posle jednog korišćenja dezodoransa zadržati svežina 24h ili čak 48h, to nije istina. Svaka, ali baš svaka žena može se često znojiti u zavisnosti od godina, aktivnosti u toku dana, poremećaja hormona i raspoloženja i stresa.  Postoje i mini verzije dezodoransa, tako da neće zauzimati mnogo prostora.

2. Osveživači daha i vlažne maramice.

3. Mini parfem

4. Crveni ruž: Čak i dnevnoj varijanti ako to vaša odevna kombinacija dozvoljava, crveni ruž na usnama popravlja izgled u trenu.

5. Balzam za usne

6. Četka za kosu

7. Lekovi: Čak i ako nemate redovnu terapiju uvek bi trebalo da su vam pri ruci tablete protiv bolova ili lekovi za stomačne tegobe.

8. Notes i olovka: Iako na svakom telefonu postoji kalendar, podsetnik i slične aplikacije, svaka poslovna žena u svojoj torbi ima notes i hemijsku olovku.

9. Gumice i šnalice za kosu: Svaka žena je imala trenutke kada usred radnog dana svaka dlaka vodi svoju politiku. Zbog toga bi u vašoj torbi trebalo da se nađe gumica i par šnalica za kosu.

10. Tamponi i ulošci: Uvek može da se desi da neplanirano dobijete menstruaciju, ili da se jednostavno preračunate u danima.

11. Višak gotovine: Većina ljudi izbegava da nosi više novca nego što je potrebno. Ipak nikad se ne zna kada se može desiti nepredviđena situacija pa je poželjno u nekom skrivenom delu torbe imati višak gotovine.

I za kraj, u svakoj ženskoj torbi bi trebalo da se nađe (ako već nije) , biber sprej za samozaštitu, zakonski je dozvoljen.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar