najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Slava je dovela do zavisnosti i depresije

Heder Loklir publici je najpoznatija po ulozi Amande u seriji ‘Melrose Place’ za koju je četiri puta zaredom bila nominovana u kategoriji najbolje glumice za Zlatni globus. Glumica je postala ikona lepote, kad je u seriji ‘Dinastija’ glumila Semi Džo Karington. Upravo ta serija je proslavila Heder.

Pored spomenutih uloga, Heder je vodila poprilično turbulentan ljubavni život. Udala se 1986. za bubnjara Tomija Lija da bi se već 1993. godine rastala od njega. Samo godinu kasnije opet se udala i to za gitaristu Ričija Samboru.

Par je dobio kćer Avu, ali ni taj brak nije izdržao. Heder je podnela zahtev za razvod 2006. godine, da bi godinu dana kasnije objavila da je u vezi sa Džekom Vagnerom, kolegom iz serije Melrose Place. Pod pritiskom svega, 2008. godine policija je uhapsila glumicu jer je vozila pod uticajem opijata, da bi se na kraju ispostavilo da je reč bilo o tabletama za lečenje depresije i anksioznosti.

Te iste godine, samo nekoliko mjeseci ranije, policiji je upućen poziv od anonimne osobe koja je tvrdila da je glumica pokušala da se ubije. Hitne službe su tada intervenisale, a njen portparol je poziv okarakterisovao kao lažan. Iste te godine glumica se prijavila u kliniku za lečenje anksioznosti i depresije u Arizoni, a tu informaciju njen agent je tada potvrdio. Na lečenju je provela mesec dana.

Hanging out with hens

A post shared by Heather Locklear (@heatherlocklear) on

Glavna tema svih medija bila je i 2012. godine nakon što je završila u bolnici zbog konzumiranja alkohola i tableta, ali nakon lekarske intervencije ustanovljeno je da je izvan životne opasnosti. Zadnje uloge koje je imala bile su u seriji ‘Hot in Cleveland’ i ‘Franklin & Bash’ 2013. godine, i u filmu ‘Mrak film 5’.

Uprkos svim nevoljama, Heder i danas privlači pažnju svojim mladalačkim izgledom, a kako strani mediji pišu, za to su zaslužne brojne plastične operacije.

Getting ready for my close up while on set @beachclubresort #setlife #hollywoodnorth #film

A post shared by Heather Locklear (@heatherlocklear) on

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike