U trendu

Slavna lepotica ponovo želi da postane majka, ali prvo mora da se izleči od alkoholizma

Američka manekenka, supruga pevača Džona Ledženda, htela bi ponovo da postane majka, ali pre toga mora da se izleči od alkoholizma – jer su retki oni dani čiji kraj dočeka trezna.

Mislila da je ludo da se ide negde potpuno trezan. Ali sada sam shvatila. Moram da se promenim jer ne želim da budem takva osoba – izjavila je nedavno američka manekenka Krisi Tajgen (31) priznajući da je postala zavisna od alkohola. Majka jednogodišnje Lune, koju je dobila u braku sa pevačem Džonom Ledžendom (38), odlučila je da se izleči, a to je motivacija i želja za još jednim detetom. Lunu je par dobio postupkom veštače oplodnje i to nakon što su devet godina pokušavali da postanu roditelji. I drugo dete će morati da začnu na isti način, a da bi se podvrgnula zahtevnom postupku, mora da prestane da pije alkohol, pogotovo jer već nekoliko meseci uzima lekove protiv postnatalne depresije.

– Navikla sam da popijem čašu vina svaki put kad me šminkaju i doteruju za razne događaje. Onda bih pre šoua popila još jednu čašu – i nastavila da pijem celo veče. Često bih se ponašala kao idiot i posle se osećala loše – kaže Krisi, koja priznaje da “kad krene, ne može da stane na jednoj čaši”. Manekenka je priznala da je uzrok tome možda i u genima, jer je u njenoj porodici bilo alkoholičara, a život u Los Anđelesu, gde je neprestano okružena pićem i ljudima koji piju, nije od pomoći pri odvikavanju. Zato je ovo leto provela putujući sa suprugom i kćerkom po svetu i pohvalila se da na odmoru na Baliju nije popila ni kap alkohola.

🐥

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

– Sve je bilo prekrasno. Budila sam se osećajući se odlično. Bila sam tako srećna – kazala je Krisi, koja taj osećaj želi da zadrži i u budućnosti. U tome joj pomaže i suprug kog je upoznala 2007. na snimanju njegovog videa za pesmu “Stereo”. Venčali su se 2013. u Vili Pico na obali jezera Komo u Italiji, a iste joj je godine Ledžend posvetio pesmu “All of Me”. Da sreća bude potpuna, nedostajalo je samo dete. Dobili su ga, ali kad je u jednom intervjuu priznala da su ona i Ledžend mogli da biraju između muškog i ženskog oplođenog jajašca i da su se odlučili za devojčicu, mnogi su je kritikovali da nije prirodno birati detetov pol i optuživali je za humani genetski dizajn.

Krisi se navikla na to da je često napadaju jer je i sama britkog jezika i nikom me ostaje dužna. Ove godine javnost je zabavljala njena prepiska sa američkim predsednikom Donaldom Trampom, kom je na njegovom Tviteru napisala da je “nacionalna sramota” i “71-godišnjak koji bi trebao da odraste”. Trampa je to toliko naljutilo da je blokirao njene poruke nakon što mu je napisala da ga niko ne voli. U nedavnom intervjuu je, govoreći o estetskim operacijama, bez imalo stida priznala: “Sve je na meni lažno osim jagodica. Mislite li da se zadnjica poput moje dobija napornim vežbanjem? Napravila sam čak i liposukciju pazuha”.

Venice! @monicarosestyle @jrugg8 @allanface

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Mnogima je njena iskrenost dosad bila simpatična, ali nakon priznanja da previše pije, na neke stvari počeli su da gledaju drugačije. Na njen smešni video koji je objavila nakon što se u februaru pijana vratila kući sa dodele Gremija. U njemu leži na podu i vrišti na supruga da joj skine skupocenu ogrlicu koja joj se zapetljala u kosu. Nekoliko nedelja kasnije, na dodeli Os­kara, kamera je uhvatila dok blaženo spava naslonjena na muževo rame. Snimak su njeni obožavaoci proglasili jednim od najzabavnijih trenutaka ali nakon nedavnog priznanja da je tada bila pijana, to im više nije toliko smešno, prenosi Gloria.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike