U trendu

Ako želite da vam u životu krene na bolje, obavezno izbacite ove stvari iz kuće: Prizivaju bedu

Prema Feng šuiju, da bi vam život krenuo uzlaznom putanjom, potrebno je da se rešite nekoliko stvari iz kuće koje privlače lošu energiju.

Suvo cveće i mrtva priroda

Bilo da je u pitanju sušeno ili veštačko cveće, ono je simbol narušavanja vitalnosti. Ovakvi predmeti onemogućavaju da se oslobodimo loših emotivnih iskustava i donose osećanje nemira i depresiju.

Sumorne slike

Slike koje prikazuju agresivne scene ili one na kojima dominira tuga treba izbegavati u domu. Slike bitaka, uvelog cveća, starih osoba, dece koja plaču… One mogu imati veliku umetničku vrednost ali, u energetskom smislu, imaju negativan uticaj.

Stari predmeti

Ako nešto nema upotrebnu vrednost i nikakvu svrhu i razlog zašto ih čuvamo, vreme je da se takvih stvari odreknemo. Time se sprečava unos novih stvari u dom i sticanje novih životnih iskustava. Isto važi i za odeću koju izvesno vreme nismo koristili, ako se ne oslobodimo ograničavamo nabavku nove.

Tuđe ili pozajmljeno

Svih stvari koje nismo kadri da se odreknemo iz kurtoazije prema osobama koje su nam poklonile, samo gomilaju lošu energiju. Zapravo, one imaju gotovo isti uticaj kao i stare stvari. Ako ste pozajmili određenu stvar, potrudite se da je što pre vratite.

Neonska rasveta

Neonsko osvetljenje svojim frekvencijama iritira psihu. Štedljive sijalice imaju sličan efekat. Zapravo, one nam onemogućavaju da se oslobodimo starih misli i problema.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar