U trendu

Gore mreže zbog mape o dužini penisa u regionu: Evo kako su prošli Srbi (foto)

Jedno od vječnih pitanja koje muči većinu muškaraca tiče se veličine njihova spolnog organa. Kolika je idealna mjera i je li ženama zaista to važno u krevetu?

Rađena su brojna istraživanja na ovu temu, a jedno od novijih otkrilo je da više od polovine pripadnika generacije „Z“ (rođeni između 1997. i 2012. godine) smatra kako je veličina penisa važna, u usporedbi s 29 posto milenijalaca (rođeni između 1981. i 1996. godine).

Najnovija statistika pokazala je neverovatne podatke koji se odnose na prosečnu dužinu muškog polnog organa u erekciji širom Evrope. Prema podacima mrežne stranice koja se bavi različitim analizama i istraživanjima, najvećim penisom mogu se pohvaliti Holanđani s prosekom od 15,87 cm.

Odmah ispod njih su Francuzi s 15,74 cm, dok najmanji penis imaju Rumuni, čija prosečna dužina iznosi tek 12,73 centimetara. Srbija je u ovome zauzela neku zlatnu sredinu sa 14,87 centimetara prosečne dužine penisa.

Što se tiče regiona, za manje od jednog centimetra ispred nas su Bosanci, čija je prosečna dužna 15,3 cm, Bugari imaju prosek od nešto preko 15 cm, a Hrvati 14,77 cm.

Upravo je ovu mapu, na sve popularnijem forumu Reddit, podelio jedan korisnik i pitanjem šta ostali misle o tome, započeo opštu diskusiju.

„Nije bitna veličina nego tehnika!“, napisao je jedan korisnik iz Hrvatske. „Možda sam ispod proseka u dužini, ali sam zato iznad proseka u visini“, glasio je komentar Srbina.

Dok su jedni bili pozitivno iznenađeni dužinom koju imaju Bosanci, drugi su ipak vidno bili razočarani u Crnogorce, čija prosečna dužina penisa iznosi 13,6 centimetara.

„Od zemalja bivše SFRJ Crnogorci imaju najmanji. E, sokolovi!“, napisao je jedan, dok je drugi priznao: „Ja sam bio s devojkom koja mi je rekla da bi joj taman bilo 22, 23 centimetara dužine. Eto ti ga sad, pa vi ovde raspravljajte da li je bitnija tehnika“. „Jooj.. Žao mi je Rumuna sada“, napisao je treći.

A bilo je i onih koji su se najviše fokusirali na Francusku i zaključili da imaju toliko veliki prosek isključivo zbog tamnoputih muškaraca za koje važi ustaljeno mišljenje da su najobdareniji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar