Izliv emocija Novaka Đokovića: Na sva zvona slavim, volim te! (foto)

Novak Đoković jedan je od onih koji na društvenim mrežama ne deli detalje iz privatnog života, ali naš najbolji teniser nije mogao a da svojoj supruzi ne poruči javno koliko mu je važna.

Sometimes it’s strange to wish a happy birthday to your life partner on social media. At least to me, not sure about you guys. But, as I am not with my family today on this important day, and I am calling them and sharing moments with them THANKS to technology – I feel enormous gratitude for it and so I have to send my love to the love of my life this way too. This is a special tribute to you amore, I am celebrating your birth and all the achievements you made since then and for many more to come. For being an amazing friend, wife, mother, teacher, leader, entrepreneur, philanthropist… for inspiring so many people around the world and being such a powerful voice for education. I am proud to watch you grow into the most amazing human being… and I am so lucky that you help me grow too, and for being next to me. Always. Forever. Love you. _ Zahvaljujući tehnologiji i danas na ovako bitan dan uspevam da budem deo porodičnih aktivnosti i slavlja. I uvek mi je čudno da putem društvenih mreža čestitam rodjendane, nikako da se prebacim na tu novu generaciju, ali eto, danas mi uopšte to nije čudno. Na sva zvona slavim rodjenje moje najveće ljubavi, moje inspiracije i podrške. Slavim sve ono što jeste, sve ono što će biti i želi da bude. Divna majka, žena, prijatelj, preduzetnik, filantropa, učitelj, lider…. toliko mnogo uloga a uvek u svemu ljubav. Ponosan i zahvalan sto si sa mnom. Što se svake godine podmladjujemo i rastemo u isto vreme. Volim te!

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

Novak samo u posebnim prilikama objavljuje statuse koji su posvećeni njegovoj supruzi Jeleni ili deci Stefanu i Tari, a poseban je i dan kada njegova ljubav još iz srednjoškolskih dana slavi rođendan.

Iza Novaka i Jelene je 12 godina ljubavi, od kojih su skoro četiri u braku u kojem su postali i roditelji. Za sina Stefana, ćerkicuTaru i suprugu Jelenu, Novak često kaže da su njegovi anđeli, a u istom tonu je svojoj supruzi čestitao 32. rođendan.

– Zahvaljujući tehnologiji i danas na ovako bitan dan uspevam da budem deo porodičnih aktivnosti i slavlja. I uvek mi je čudno da putem društvenih mreža čestitam rođendane, nikako da se prebacim na tu novu generaciju, ali eto, danas mi uopšte to nije čudno. Na sva zvona slavim rođenje moje najveće ljubavi, moje inspiracije i podrške. Slavim sve ono što jeste, sve ono što će biti i želi da bude. Divna majka, žena, prijatelj, preduzetnik, filantrop, učitelj, lider…. toliko mnogo uloga a uvek u svemu ljubav. Ponosan i zahvalan sto si sa mnom. Što se svake godine podmlađujemo i rastemo u isto vreme. Volim te! – napisao je u emotivnoj objavi uz njihovu zajedničku fotografiju na kojoj se ljube.

1 komentar
  1. IGOR

    Ne zelim na ovom mestu da komentarisem nesuvisle izjave bilo koga,koje imaju veze sa intimnim odnosima medju pojedincima.Ali generalno smatram,da izjavljivati preko javnih medija,da neko voli supruga,suprugu,decu…itd. da je to krajnje prosto,necivilizacijski i u najmanju ruku,nesimpaticno.Svako ima svoju intimu,svoju ljubav prema nekome ili necemu.Cemu to objavljivati na „sva zvona“.Veoma su degutantne u poslednje vreme,cestitke koje majke,ljubavnice,parovi itd.preko medija objavljuju.Cemu taj prostakluk,koji nam je na zalost,kao i sve lose i nepristojno,dosao ravno iz SAD,iz zemlje koji u Srbiji mnogi pljuju,a sa druge strane,kopiraju sve gluposti koje od tuda dolaze…

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike