U trendu

Melanija Tramp zablistala u kaputu srpske dizajnerke (foto)

Melanija Tramp fotografisana je na travnjaku Bele kuće dok je ulazila u helikopter, držeći se ruku pod ruku s suprugom Donaldom Trampom, a javnosti je ponovno zapao za oko njena besprekorana odevna kombinacija, na koju je potrošila skoro 14.000 evra.

Američki predsednika i Prva dama uputili su se sa sinom Baronom na kratki vikend-odmor u njihov letnjikovac Mar-a-Lago na Floridi. Pre ulaska u helikopter koji ih je potom prevezao do predsedničkog aviona, porodica Tramp pozirala je okupljenim fotografima.

Kao i uvek, Melanija je svojim stajlingom izazvala najviše pažnje. Iako većina za putovanja bira komotniju odeću i obuću, 48-godišnja Prva dama odabrala je elegantan smeđi kaput s dvostrukim kopčanjem (3.500 evra), koji je dizajnirala proslavljena srpska dizajnerka Roksanda Ilinčić. Kaput je uskladila s visokim čizmama na štiklu u istoj nijansi s potpisom brenda Gianvito Rossi, čija cena iznosi oko 1.350 evra.

Cena kaputa i čizmi prava je sitnica u odnosu na cenu crvene Birkin torbe s potpisom modne kuće Hermes, koja košta ‘skromnih’ 10.000 evra. Ukoliko je reč o ekskluzivnim modelima od nojeve ili krokodilske kože, u tom slučaju cena vrtoglavo raste, pa nije ni čudo da ovu torbu sebi mogu da priušte isključivo oni s dubokim džepom.

Iako je američka javnost ranije negodovala zbog Melanijinog skupocenog modnog ukusa, njena predstavnica za štampu Stefani Grišam izjavila je jednom prilikom da odeću koju Prva dama nosi na službenim događanjima ne plaćaju poreski obveznici, već Melanija sama.

3 komentara
  1. Anonimni

    Kamenje leti samo na drvo obloženo voćem.

  2. Mitrovčanac

    Svugdje se utrpavate,a nigdje niste pristali.

  3. Karonja

    Kao dosle nije blistala .

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike