U trendu

Osetila promaju u stanu, pa iza ogledala u kupatilu pronašla nešto neverovatno

Jedna stanovnica Njujorka ostala je iznenađena kad je iza ogledala u kupatilu pronašla tajnu sobu, a svoje otkriće podelila je s pratiocima na TikToku, a njeni snimci pregledani su do sada više od 10 miliona puta.

@samanthartsoe

seriously never would I have expected to find this… and I documented all of it #mystery #fyp #nyc #secret #foryou #apartment #storytime

♬ Mysterious – Andreas Scherren

Naime, Samanta Hartsou opisala je u snimcima da je stalno osećala promaju u stanu i krenula je da istražuje odakle dolazi. Nakon nekog vremena osetila je da vazduh dolazi iza ogledala i shvatila da se ono može pomeriti.

@samanthartsoe

HOW IS THIS IN MY BATHROOM WALL #mystery #nyc #apartment #secret #storytime #fyp

♬ Mysterious – Andreas Scherren

Kad je ušla u novootkrivenu prostoriju, ostala je nemalo iznenađena činjenicom da je u pitanju bio čitav nedovršeni stan. U jednom trenutku se Samanta prilično zabrinula jer su okolo bile kese za đubre i drugi „znaci života“ poput flaša i slično.

„Moj stanodavac sutra će primiti zabavan poziv“, rekla je.

@samanthartsoe

TRULY a new meaning to a “hole in the wall” #mystery #nyc #apartment #secret #storytime #fyp #foryou

♬ Oh No – Kreepa

I dok su jedni pisali da je njeno otkriće jezivo, jer su se plašili da bi neko tamo mogao da živi, drugi su videli priliku. „Ženo, ako niko ne živi tamo, dobila si džekpot. Napravi nove sobe u svom stanu“, poručili su joj.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.