U trendu

Ostavila poruku Hitnoj pomoći da pomere vozilo iz njene ulice, ali ovo nije očekivala

Kirsti Šarman je uhapšena i optužena nakon što je na vozilu hitne pomoći ostavila besnu poruku da se smesta sklone iz njene ulice.

Kako prenose britanski mediji, ova žena, koja čak ni ne poseduje vozilo, uhapšena je nakon poruka koje je napisala i ostavila na vetrobranskom staklu vozila parkiranom na njenom mestu.

– Ako ovo vozilo nije za broj 14, onda nemate pravo da parkirate ovde. Uopšte me nije briga i da se ulica sruši. Odmah pomerite vozilo koje stoji ispred moje kuće – stoji u besnoj poruci Šarmanove.

Stafordširska policija je juče optužila za remećenje javnog reda i mira i izdala zabranu prilaska. Kristi, koja je trenutno nezaposlena, danas treba da se pojavi pred sudom u Njukastlu.

Hitna pomoć dodala je i da je bila predmet verbalnog nasilja od strane žene kada su odgovorili na njen poziv.

– Osim poruke koju je ostavila na vozilu, primili smo i mnogo verbalnih uvreda. Vozilo nije blokiralo put, samo je stajalo na parking mestu, a nekoga je, po svoj prilici, iznerviralo što je ispred njihove kuće ambulantni automobil – napisala je jedna od zaposlenih u hitnoj pomoći.

Operater hitne pomoći Majk Dugan je na Tviteru napisao da je ‘veoma tužan što medicinske radnike napadaju samo zato što obavljaju svoj posao, a glavi inspektor Štafordširkse policije, Džon Oven, je dodao: – Zaposleni u Hitnoj pomoći moraju da posao obavljaju bez da osećaju strah i uznemiravanje bilo kakve vrste.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike