U trendu

Poslala roditeljima fotografiju s letovanja, ali nije primetila jedan ‘sramni’ detalj

Mnogi su otišli na godišnje odmore, a svoje doživljaje u većini slučajeva dele s užim članovima porodice kao što su roditelji ili braća i sestre. Tako je medicinska radnica Kelsi (23) koja radi u bolnici u Britaniji, svojim roditeljima poslala fotografiju s letovanja u Turskoj gde je uživala sa svojim dečkom Eliotom.

Naime, devojka nije baš obraćala pažnju sve male detalje na fotografiji, ali zato su njeni roditelji za tren oka shvatili šta ‘ne valja’.

Nakon što je poslala selfi iz hotelske sobe svojim roditeljima, mama joj je napisala: ‘Lepa bočica Durexa …’ Par je, naime, u sobi imao lubrikant s ukusom jagode, a kako bi se izvukla iz neprijatne situacije, Kelsi je napisala majci da je reč o kremi za koleno koju koristi njen dečko.

Nažalost, takva fora nije joj uspela jer njeni roditelji ipak znaju da se ne radi ni o kakvoj kremi za koleno pa joj je majka odgovorila: ‘Tata je zumirao fotografiju’, uz nekoliko smajlića.

Kelsi je otkrila za UNILAD da je njen dečko ostao jako postiđen, dok se ona svemu tome smejala – kao i njena majka koja joj je na WhatsAppu odgovarala uz smajliće.

Ovaj pomalo neprijatni, ali ipak smešni razgovor sa roditeljima, devojka je podelila na Twiteru i mnoge nasmejala. Ipak, tri godine nakon njena objava i dalje ruši rekorde pa je ponovo postala viralni hit o kojem se priča.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)