U trendu

Šokirala ga: Napisao ženi oproštajno pismo, da je testira – ovo definitivno nije očekivao

Jedan muškarac je odlučio da proveri da li ga njegova žena voli i napisao joj je oproštajno pismo, u kom je, navodno, ostavlja. Stavio je pismo na sto i sakrio se ispod kreveta, iščekujući ženu.

Znao je da postupa malo glupo i detinjasto, ali morao je da zna šta njegova žena oseća prema njemu. Nadao se da će videti njeno iznenađeno lice, zamišljao kako plače, i sva usplahirena, zove prijatelje…

Kada se njegova žena vratila kući, pronašla je pismo i pročitala ga. Uzela je olovku i počela po pismu nešto da piše. Nakon toga, presvukla se pevušeći neku veselu pesmicu. Pre bi se reklo da je bila srećna, a ne uznemirena i žalosna. Muž je bio šokiran. A zatim usledilo je još nešto gore. Žena je uzela telefon i okrenula broj:

“Ćao dragi. Spremna sam, dolazim uskoro. Što se tiče ove budale, napokon sam ga se rešila, otišao je. I kako sam se mogla udati za njega uopšte? Žao mi je što se nismo ranije sreli. Evo me, stižem”.

Muž je čuo kako su se zatvorila ulazna vrata – otišla je. Razočaran, frustriran, sa suzama u očima, izvukao se ispod kreveta, uzeo pismo da vidi šta je napisala.

Kroz suze je pročitao: „Vidim tvoje noge kako vire ispod kreveta. Otišla sam u prodavnicu po hleb.“

1 komentar
  1. Anonimni

    „ko se voli taj se ne moli“- ze-za za „neizvini“

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike