Šta muškarci vole na ženama?

Postoje mnoga područja ženskog tela koja muškarci zaista obožavaju, dok mi toga uopše nismo ni svesne.
Štaviše, većinom je reč o delovima kojih se žene iz ko zna kog razloga stide i koriste svaku priliku da ih sakriju od tuđih pogleda. Stvari koje muškarci vole na našim telima nisu nužno stvari koje mi volimo na nama samima.

Dame, znate da mi same sebi možemo biti najgori neprijatelji, pa neke male stvari koje muškarci obožavaju na nama verovatno su stvari koje mi ni ne primećujemo na sebi i ne pridajemo im nimalo značaja.
Bez brige drage dame, frajeri nas vole kakve jesmo, od glave do pete, ali neka područja obožavaju više nego ostala. Sledi spisak stvari koje muškarci obožavaju na našim telima tako da ubuduće znate šta muškarac zista gleda na vama.

Mekana koža
Muškarci vole, obožavaju našu mekanu kožu. Ako ste mislile da vaša koža nije jedna od glavnih stvari koje frajeri obožavaju na nama, grdno ste se prevarile.
Razmislite, koža muškarca tipično je gruba pa im itekako godi kada osete nešto mekano.

Stomak
Verovale ili ne, drage dame, jedna od stvari koju muškarci najviše vole na nama je naš stomak. Koliko ga god mi živčano skrivale, muškarci zapravo žele da ga što više pokazujemo.

Vrat
Još jedan deo ženskog tela koji muškarci zaista vole je zadnji deo vrata koji vole da maze, ljube i diraju jer ga smatraju seksi i jedinstvenom tačkom.

Ruke
Muškarci uvek vole da vide ženske ruke, oni vole kako su naše ruke snažne i istovremeno veoma mekane i nežne, pa sledeći put kad sretnete svog muškarca obavijte svoje ruke oko njega, u čemu će on posebno uživati.

Leđa
Gola ženska leđa jedan je od fetiša na koje muškarci padaju kao pokošeni. Leđa su definitivno jedan od seksi predela ženskog tela, pa ih s ponosom pokažite kad god stignete.

Listovi
Svi muškarci obožavaju ženske noge, a zadnji deo potkolenice poseban je deo sa kojeg ne mogu da skinu pogled.

Ključna kost
Naposletku, jedna od stvari koje na svojim telima ne primećujemo niti im pridajemo posebnu važnost su ključne kosti na koje frajeri ‘otkidaju’. Lako ih je poljubiti, zadovoljstvo ih je gledati, a u pravoj majici ili haljini one su neodoljive.

Izvor: magazin.net.hr

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike