U trendu

Želite li da vam muškarac DUŽE ŽIVI, pokazujte mu gole grudi – tvrde naučnici

Samo deset minuta gledanja u grudi obdarene žene jednako je delotvorno kao 30 minuta aerobika, tvrdi gerontološkinja dr. Karen Weatherby.

Istraživanje gledanja ženskih grudi sprovedeno je na 200 ispitanika u tri nemačke bolnice. Trajalo je pet godina. Polovina ispitanika gledala je grudi, a druga polovina od toga se suzdržavala. Na kraju istraživanja naučnici su zaključili da gledanje ženskih grudi na dnevnoj bazi snižava krvni pritisak kod muškaraca i smanjuje mogućnost obolevanja od bolesti krvotoka.

Naučnici veruju da seksualna želja pojačava cirkulaciju krvi, koja dovodi do opšteg poboljšanja zdravstvenog stanja.

– Seksualno uzbuđenje nagoni srce da pumpa brže i poboljšava cirkulaciju. Verujemo da, ako to radi stalno, prosečan muškarac može živeti i četiri-pet godina duže – kaže dr. Karen Weatherby.

Postoji još pet načina koji će muškarcima produžiti život, napominju naučnici. To su – da se što više seksaju, ožene se, da imaju decu, budu odgovorni i da se malo udebljaju.

Inače, grudi mogu biti mnogo različitih oblika: neke su okrugle, neke u obliku lopte, a neke su više trouglastog oblika. Žene koje imaju vrlo malene grudi imaju i manje primetan oblik ili su im samo bradavice ili aerola istaknute. Većina devojaka ima nejednake grudi, s tim da je uglavnom leva veća.

Prosečna veličina korpice grudnjaka nije ista pa se razlikuje od zemlje do zemlje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)