Životna drama legendarne Mire Banjac: Pokušavam da prohodam

Legendarna srpska glumica Mira Banjac (89) hospitalizirana je u Kliničkom centru Vojvodina u Novom Sadu početkom oktobra prošle godine, i do sada se nije oglašavala u medijima o svom zdravstvenom stanju.

Razlog njenog boravka u bolnici bio je problem s vodom u nozi, zbog čega nije mogla da se kreće, a Mira je u razgovoru za „Dnevni avaz“ otkrila da se ne oseća dobro i da je i dalje trpi bolove.

– Još sam na bolovanju, na kućnoj nezi. Problem s nogom nije prošao, ma kakvi… Pokušavam sad da prohodam, barem po kući. A to ide veoma sporo. Još mi se voda zadržava u nozi – ispričala je glumica.

Iako je pri kraju devete decenije života, ova glumica retko kada je odmarala. Pre zdravstvenih problema, često je putovala po zemljama bivše Jugoslavije, u zavisnosti gde ima angažman, i uvek bi profesionalno odradila svoj deo posla. Još češće je išla na premijere, kako pozorišne tako i filmske, i na taj način davala podršku kolegama.

Ipak, čini se da to više, barem za sada, nije moguće.

– I inače se osećam nikako. Umorna sam, jednostavno. Teško i razgovaram. U potpunom sam derutnom stanju. Nadam se proleću definitivno, možda tada i prođe sve ovo – iskreno je Mira rekla za „Avaz“.

3 komentara
  1. Bata Vrbas

    MIRO! Ptvi put u mom zivotu nisi me nasmejala.budi kao do sada nasmejana vesela vedra.volemo te i delimo tvoje bolove sa tobom.bice sve dobro.imaj poverenja u lekare VRHUNSKI SU. volimo te i zelimo ti brz oporavak i vracanje na scenu..zivela ti nama i sa.nama.Bata Vrbas…

  2. Anonimni

    Legenda koja je podelila Srbiju na „prvu“ i „drugu“?

  3. Anonimni

    Drži se legendo ! Svi želimo da ozdraviš !

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike