Zaljubljena do ušiju

Žanr: Romantična komedija
Trajanje: 86 min


Glavne uloge: Monica Potter (“Heaven or Vegas”), Freddie Prinze Jr (“I Know What You Did Last Summer”), Shalom Harlow (“In & Out”), Ivana Milicevic (“Love Stinks”)
Scenario: John J. Strauss, Ed Decter
Režija: Mark S. Waters (“The House of Yes”)

SINOPSIS

Sasvim obična devojka Amanda Pirs (Monika Poter), iznenada počinje da živi u apartmanu na Menhetnu sa četiri seksi devojke, supermodela. Njene nove prijateljice su odlučne u nameri da naprave veliki zaokret u Amandinom životu. Plan je na putu ostvarenja pošto Amanda uspeva da uspostavi kontakt sa šarmantnim susedom Džimom (Fredi Princ). I sve bi bilo savršeno da se jedne večeri Amandi ne učini da je kroz prozor videla Džima kako hladnokrvno izvršava ubistvo… Amanda i njene drugarice će se naći na specijalnom zadatku razrešenja misterije… sa stilom!

MARK S. WATERS – reditelj

Reditelj mlađe generacije, rođen 1964. godine. “Zaljubljena do ušiju” (“Head Over Heels”) njegov je drugi film. U prethodnom ostvarenju “The House of Yes” (1997), našao se i u ulozi scenariste.

MONICA POTTER (Amanda)

Rođena je 1971. godine u Ohaju, SAD. Posle završene ženske katoličke škole, postaje majka u 19. godini. Nakon toga, započinje karijeru modela u Čikagu, gde su je i primetili filmski i televizijski producenti. Godine 1994. seli se u Los Anđeles, kako bi započela glumačku karijeru.

Debituje u televizijskoj seriji “The Young and the Restless”, a zatim se i pojavljuje na velikom platnu, u filmu “Bulletproof” (1996). Slede ostvarenja u filmovima: “Con Air” (1997), “Heaven or Vegas” (1997), “Without Limits” (1998), “Patch Adams” (1998)…

FREDDIE PRINZE JR (Jim Winston/Bob Smouthe)

Rođen je 1976. godine u Albukerkiju, SAD, gde je i završio srednju školu posle koje se otiskuje put Holivuda ne bi li postao glumac. To mu vrlo brzo polazi za rukom: dobija nekoliko zapaženih uloga u televizijskim serijama, koje mu otvaraju put do velikog platna.

Slede uloge u filmovima koji su “osvojili” tinejdžersku publiku: “I Know What You Did Last Summer” (1997), “I Still Know What You Did Last Summer” (1998), “Boys and Girls” (2000).

Ostavite komentar