U trendu

Božović: Najvažnije je da smo prošli, igra će se brzo zaboraviti

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da će se brzo zaboraviti loša igra na današnjoj utakmici protiv BSK-a i da je najvažnije da su se njegovi fudbaleri plasirali u četvrtfinale Kupa.

„Mučili se bukvalno do 60 minuta, što je njihova zasluga. Bilo je mnogo pritiska, svesni smo da dugo nismo prolazili osminu finala i najvažnije je da smo prošli. Što se tiče igre, brzo ćemo je zaboraviti“, rekao je Božović novinarima posle utakmice.

Zvezda se plasirala u četvrtfinale Kupa Srbije, pošto je na svom stadionu pobedila BSK Borču sa 3:0.

Božović je naveo da je njegova ekipa imala mnogo sreće u prvom poluvremenu, kada je protivnik imao odličnu šansu da povede, ali je nije realizovao.

Crveno-beli su igrali znatno bolje u drugom poluvremenu, nego u prvom, a trener je rekao da je u pauzi morao da „povisi ton“.

„Mnogo smo igrali unazad. David Babunski i Andrija Luković su dobri tehničari i nije mi bilo jasno kako smo igrali unazad. To je i zasluga dobro postavljene Borče. Krenuli smo mnogo angažovanije u drugom poluvremenu i zbog toga smo pobedili“, naveo je Božović.

Jedan od strelaca bio je i Ugo Vijeira, a Božović je rekao da portugalski napadač može mnogo bolje.

Levi bek Stefan Milošević debitovao je za Zvezdu, a Božović je za njega rekao da je igrao „solidno, s obzirom na to da do sada uopšte nije igrao“.

Trener BSK-a Dragan Aničić rekao je da je Zvezda zasluženo pobedila.

„Sat vremena smo pružali dobar otpor, dobro parirali. Nažalost, ne možemo ovde da dodjemo i napravimo pet, šest šansi. Ako mislimo nešto da uradimo, moramo da iskoristimo te dve, tri koje imamo. Zvezda je posle pojačala i zasluženo pobedila“, rekao je Aničić.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar