U trendu

Božović: Zveza pobeđuje i kada ne igra najboljie

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da je važno da njegovi fudbaleri pobeđuju i kada ne igraju dobro, kao što je ocenio da je bilo danas u Subotici protiv Spartaka.

„Zvezda je veliki klub i pobeđuje i kada ne igramo najbolje, kao što je bilo danas. Utakmica je bila teška i na kraju smo imali sreće da pobedimo. Igračima mogu da čestitam jer su izdržali pritisak“, rekao je Božović novinarima u Subotici.

Novinare je zanimalo zašto su igrači Zvezde često padali po terenu, ali je trener kazao da nisu samo crveno-beli to činili.

„Mislim da nije u pitanju teren, čini mi se da pojedinci nisu došli spremni na utakmicu što se tiče obuće, ali mislim i da nismo samo mi, jer su i Spartakovi igrači padali“, rekao je Božović.

Zvezdi je pobedu od 3:2 doneo Luka Jović, o kome se mnogo pisalo u poslednje vreme zato što nije igrao.

„Svi komentarišu to. Očekujem da se sledeći put javi i njegova tetka da nešto prokomentariše. On samo neka daje golove i biće dobro za sve“, rekao je Božović.

Trener Spartaka Stevan Mojsilović nije bio nezadovoljan, uprkos porazu.

„Čestitam mojim igračima na pristupu. Možda smo zaslužili više, ali to je sport. Okrećemo se sledećim utakmicama“, kratko je rekao Mojsilović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.