U trendu

Prva pobeda Jagodine, Borac siguran protiv Pazara

Fudbaleri Jagodine ostvarili su prvu pobedu u novoj sezoni, pošto su danas u gostima savladali OFK Beograd sa 2:0 u utakmici devetog kola Super lige Srbije.

Jagodina je povela u 34. minutu golom Mladena Popovića. On je posle kornera natrčao na odbijenu loptu i glavom je poslao loptu u mrežu. Konačan rezultat, u 58. minutu, postavio je Frensis Kjereme lepim dobrim udarcem sa 20 metara.

Ekipa iz Jagodine, koja ima utakmicu manje, tako je došla do prve pobede u sezoni, posle četiri poraza i tri remija i sada je na 15. mestu sa tabeli sa šest bodova. OFK Beograd je posle devet kola na 14. poziciji sa istim brojem bodova.

Fudbaleri Borca pobedili su u Čačku ekipu Novog Pazara sa 3:0.

Golove za Borac postigli su Nemanja Miletić u 24. minutu, Srđan Vujaklija u 53. i Milan Jevtović minut kasnije.

Čačanska ekipa je tako došla do četvrte pobede u domaćem šampionatu i sada je peta na tabeli sa 14 bodova, dok je Novi Pazar osmi sa dva boda manje.

Fudbaleri Rada i Spartaka odigrali su na Banjici nerešeno 3:0.

Rad je poveo golom Nemanje Arsenijiveća u 10. minutu, ali je 14 minuta kasnije izjednaćenje Spartaku doneo Milan Makarić. U 40. minutu gosti iz Subotice su preokrenuli rezultat, a strelac je bio Vladimir Kovačević.

Na početku drugog poluvremena, u 50. minutu, Nemanja Milić je uvećao prednost gostiju. Samo sedam minuta kasnije Rad je izjednačio, a strelac je ponovo bio Arsenijević. Konačan rezultat postavio je u 88. minutu Uroš Nenadović.

Od 19.00 svoje mečeve 9. kola igraju Radnički i Mladost, Vojvodina i Metalac, kao i Voždovac i Javor.

Crvena zvezda je juče u 149. „večitom“ derbiju pobedila Partizan sa 3:1, dok je u petak Čukarički slavio protiv Radnika sa 2:0.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.