U trendu

Sandra Perković: Moje srce je veliko kad Ivana Španović pobedi

Veliki sportista, olimpijski šampion iz Londona u bacanju diska i hrvatska rekorderka Sandra Perković još jednom pokazuje da sport briše sve barijere. Na takmičenju u Riju Sandra zdušno bodri sve takmičare sa prostora bivše Jugoslavije, druži se i trenira sa njima, prenose sportski mediji u Srbiji.

U izjavi za medije ona je naglasila da se u Riju svi drže zajedno, da jedni drugima dolaze na terapije, tako su jači i da je jako dobra atmosfera.

Takođe je naglasila da joj je žao što se Juglsavija raspala, jer misli da bi bili najjača sila – jači od Nemaca, Rusa i Amerikanaca.

Posebno je naglasila da ima odlične odnose sa Ivanom Španović koju za koju od sveg srca navija, zajedno treniraju po nekoliko meseci, međusobno se savetuju. Srce joj je veliko kad Ivana pobeđuje, kao Ivani kad Sandra pobeđuje.

Na kraju je olimpijska šampionka iz Londona 2012. poručila svim ljudima u Srbiji:

„Ovo je poruka za ljude u Srbiji i za sve nas. Mi sportisti se ceo život spremamo za Olimpijske igre i želimo da baš tada budemo najbolji i da predstavljamo svoju zemlju. Neka svi oni koji su ispred malih ekrana stisnu čvrsto palčeve, jer će svako od nas dati celog sebe u takmičenju, a navijači neka navijaju za nas“.

Šamioni su u svemu šampioni.

 

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.