U trendu

Stefan Marković: Kad god mi žena zatrudni stigne zlatna medalja!

Stefan Marković je i protiv Australije (87:61) držao sve konce odbrane u svojim rukama, na putu Srbije ka finalu Olimpijskih igara sa SAD. „Orlovi“ su bez milosti demolirali „kengure“. Izjava za medije nakon utakmice bila je posebno zanimljiva, prenose sportski mediji u Srbiji.

– Šta je bilo ključno? Prvi video juče kad smo gledali, rekli su nam da smo za prvi meč primili 50 poena na kontre i ofanzivni skok, neke greške pre bonusa. Shvatili smo ozbiljno kako da se igra sa njima, što je bitno, nismo branili 20 razlike. Sale i Teo su nam rekli da napadnemo, ne branimo ništa. Pravi meč u pravo vreme. Timski smo ih zaustavili, spustili na ovoliko poena, a inače postižu po 90 – istakao je Marković.

Duel protiv reprezentacije SAD imaće posebnu važnost.

– Ustajao sam da gledam kao klinac mečeve sa SAD, hvala Bogu da imam svoje dete da gleda te utakmice i da ja igram. Stvarno je čast biti deo ovoga od prvog dana. Bilo je teških faza ali smo se držali, žao mi je što nema Nemanje Bjelice sa nama, veliki pozdrav za mog brata – naglasio je Marković i dodao:

– Moram da odmorim, svaki put kad mi je žena trudna osvojimo medalju. Bilo je svetsko srebro, nadam se da će sada biti neko zlato!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.