U trendu

Prvi krug upisa na fakultete u Beogradu završava se 14. jula

Upis kandidata na fakultete Univerziteta u Beogradu u prvom upisnom roku mora biti završen 14. jula do kraja dana, dok drugi upisni rok počinje prijavljivanjem kandidata 1. septembra.

Kako se navodi na sajtu Univerziteta u Beogradu, 15. jula do 10 časova fakulteti dostavljaju Univerzitetu izveštaj o upisanim studentima i slobodnim mestima za drugi upisni rok.

„Ukoliko nije bilo primedbi na preliminarnu rang listu za odredjeni studijski program, pa time ni potrebe za rokom za odlučivanje dekana po žalbi, lista se smatra konačnom i dostavlja se Univerzitetu. Nakon objavljivanja na sajtu Univerziteta može se početi sa upisom na taj studijski program“, navodi se u tekstu konkursa za upis studenata na osnovne akademske integrisane akademske studi Univerziteta u Beogradu za 2016/2017. godinu.

Prijavljivanje kandidata za drugi upisni rok biće 1, 2. i 3. septembra, a polaganje prijemnih ispita 4, 5. i 6. septembra.
 
Objavljivanje rezultata na preliminarnoj rang listi predvidjeno je za 7. septembar.

Rok za objavljivanje konačne rang liste Univerziteta je 13. septembar u 12 časova, dok upis kandidata mora biti završen 16. septembra do kraja dana.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.