„Sezona lova“ na srpskom jeziku

Nakon uspešnih sinhronizacija filmova „Ledeno doba 2: otapanje“ i „Garfild 2“, uslediće rad na trećem holivudskom animiranom filmu koji će biti sinhronizovan na srpski jezik. Reč je o animiranom filmu kuće „Sony Pictures Animation“ – „Sezona lova“ („Open season“).

Režija sinhronizacije biće ponovo poverena mladom i talentovanom glumcu Goranu Jevtiću, koji je debitovao kao vođa sinhronizacije filma „Garfild 2“. Kasting za uloge je trenutno u toku, a kompletan proces nadziraće predstavnik kompanije „Sony Pictures Animation“, gospođica Andrea Haber, koja će u drugoj polovini avgusta doputovati u Beograd.

„Sezona lova“ je priča o pripitomljenom medvedu Bugu, čiji se savršeni život kućnog ljubimca šumarke Bet u gradu Timberlajn potpuno urušava kada upozna jednorogog jelena Eliota. Nakon serije nevolja, njih dvojica će se obresti u šumi usred sezone lova. Sada Bug, pripitomljeni grizli s manjkom medveđeg instinkta, i Eliot, jelen bez roga, odbačen iz krda, zajedno s drugim životinjama moraju da se suprotstave lovcima i vrate šumu pravom vlasniku – prirodi.

Kompanija „Sony“ odobrila je srpski projekat ovih dana, čak nekoliko meseci pre premijere filma „Sezona lova“ („Open season“). Nakon pionira – „Sezone lova“, naredne godine očekuje se avantura s pingvinima „Surf“s Up“, a potom i „Hotel Transilvanija“, koji govori o grupi čudovišta zaboravljanih usled tehničkih dostignuća modernog sveta.

U originalnoj verziji filma glasove su pozajmili Ešton Kučer (Ashton Kutcher), Martin Lorens (Martin Lawrence), Debra Mesing (Debra Messing), Bili Konoli (Billy Connolly), Džejn Krakovski (Jane Krakowski), Gari Sinis (Gary Sinise) i drugi.

„Sezona lova“ stiže u domaće bioskope 26. oktobra.

Ostavite komentar

Ostavite komentar