Put do nje

Foto: Markgraf-Ave/Pixabay.com

Foto: Markgraf-Ave/Pixabay.com

Ono za čim svaki muškarac traga jeste ključ razumevanja za seksualne potrebe ženskog pola. Žene odavno više ne pristaju na seksualnu nezainteresovanost. Ako ona ne uživa u seksu isto koliko i vi, to će na kraju uticati na vašu vezu, a možda će vas čak navesti i na to da posumnjate u samog sebe. Da li je moguće pronaći ključ za blago koji će učiniti da se žene samo kikoću od zadovoljstva? Za žene je seks više od pukog orgazma. On podrazumeva povezivanje i razmenu osećanja s nekim koga vole. Da bi se žena do koje vam je stalo osećala voljenom, potrebno je da pažljivo i mudro čitate mapu koja vodi do njenog kovčega s blagom.

Ovo, naravno, nema nikakve veze s veštim otkopčavanjem brushaltera. Žene u sebi imaju nešto na šta većina pripadnika jačeg pola iz nekog razloga jednostavno ne obraća pažnju u dovoljnoj meri. To je onaj posebni, skriveni deo pripadnica slabijeg pola, koji one same smatraju najdragocenijim. I to, najčešće, nije telesna osobina. Pre je reč o intelektualnoj radoznalosti, o smislu za humor, o neobičnosti. Ali, mogla bi to biti i boja očiju ili osmeh.

Kada muškarac to otkrije, kada pokaže da ceni i voli taj deo nje, on zaista uspeva da osvoji devojku, i emocionalno i seksualno. Tada se naše drage dame osećaju kao kompletno voljene osobe.

Reklo bi se da suština rata između polova ležu u jednostavnoj postavci stvari – mi bliskost vidimo kao posledicu seksualnosti, žene seksualnost vide kao posledicu bliskosti. To je ono na šta se žene ujedno i najviše žale – nedostatak bliskosti. Maženje ne mora da bude poziv na seks. Ono može da bude primer zabavnog, šarmantnog, romantičnog ponašanja koje podstiče igru i intimnost. Suština onoga što žene od nas veoma često žele jeste u tome da bar jedne noći seksualni odnos ne bude u centru dešavanja.

Ostavite komentar

Ostavite komentar