„Đoković treba da prihvati ulogu lošeg momka u odnosu na Federera i Nadala“

Sedmostruki osvajač Gren slema Džon Mekinro komentarisao je u emisiji na Amazonu zaostavštinu Novaka Đokovića u odnosu na ono po čemu će se, po završetku karijere, pamtiti njegovi najveći protivnici, Rafael Nadal i Rodćer Federer.

Mekinro je priznao da je Srbin manje popularan od ostale dvojice.

– Ja smatram da on treba da prihvati to što ga, na neki način, smatraju ‘lošim momkom’ u odnosu na njih, umesto da se pita ‘zašto me ne poštuju?’. Ti momci su voljeni i to sasvim zasluženo – smatra Amerikanac i dodaje:

– Đokovića svakako veoma poštuju. Ali on mora da shvati da sa njima ne može da se takmiči kada je popularnost u pitanju.To se moglo videti nakon njegove pobede na Vimbldonu. Bio je to jedan od najboljih mečeva, igran u pet setova i potpuno neizvestan, a on na kraju nije uopšte delovao srećno. Izgledao je kao da svima poručuje: ‘gonite se, ipak sam ja pobedio’ – istakao je Mekinro na kraju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

federerNadalnovak djokovic
Komentari (12)
Dodaj komentar
  • Mirjana

    Sta ga briga da li ga vole ili ne vole zapadnjaci su daleko od njihove demokratije i pravde. Ne mogu da podnesu tudji uspeh a,posebno da gube,jer misle da su visa rasa

  • Ljolja

    Za boga miloga, zar vi zaista verujete da ceo svet misli samo o Srbima, mrze ih, zašto bi svakog ko je je Srbin bili prosto u obavezi da ga vole, inače su odmah protiv cele nacije? Inače ja sam Srbin i ne vole me svi (po vama nek mi pljunuo pod prozor) – dozovite se razumu!

  • Milica

    Ne vole Novaka, kao ni sve nas ostale Srbe, jer su nam zavidni na nasim naucnicima koji su bili bolji i uspesniji (Tesla) od njihovih (Edison, Anstajn), zbog nase slavne istorije i porekla, zbog nashi uspesnih sportista, zbog naseg ponosa. Ne mogu da „svare“ da je jedan tako mali narod uspesniji i karakterniji od njih „giganata“. Bas mi ih je zao zbog toga. NOLE, PONOSU NAS. MI TE, ZASIGURNO, VOLIMO, CENIMO I DIVIMO TI SE.

  • Anonimni

    Da upravo DEDA ,Novak je to rekao svima vama pi“de pobedio sam vam miljenika i ne likujem vec u sebi slavim sto vas ::::::::::T Z u zdrav mozak.Ne novaka dogod je prvi „zapadnjaci-nazadnjaci -p“zde i p“deri nece voleti a i NETREBA jer to NOVAK NIKAD nije ni trazio .Trazio je samo POSTOVANJE UMECA koje je sad iznad svih pa i vas i vasih deko pulena .I da vam kazem zabole SRBINA za vase bilo kakvo misljenje jer mi smo PONOSAN NAROD,NOLE JE PONOSAN I KOREKTAN SPORTISTA i nosite se u P…..

    • Anonimni

      Moram da dodam NOVAK NIKAD NIJE PLAKAO KAD GA JE FEDERER POBEDIO .A FEDERER JE RIDAO -AMIN MANGUPI BELOSVETSKI!

  • Anonimni

    Lude i ujedno p..de, jer ne mogu da se pomire sa činjenicom da jedan Srbin sve njih dere i pravi smešnim. Živeo Ti naš Nole još sto godina.

  • FILIP

    Nije samo Djokovic manje voljen.Svi mi koji smo po nacionalnosti srbi,osecamo da smo malo,ili nikako voljeni,ma gde u svetu bili.Razlog tome se svakako moze naci u istoriji,jer nismo umeli da nadjemo svoje mesto,medju evropskim narodima.Suvise cesto i precesto,“gurali „se medju narode trecega sveta.To nam se sada sveti.Zbog tog naseg ponasanja koje je bilo neprilagodjeno,sada nas „odgurkuju“,kada zelimo da „udjemo“ u evropsku zajednicu naroda,jer nas osecaju kao „strano telo“.

    • Dragan

      Pre bi se reklo da su nas gurali na marginu evropske kulture. A što se tiče ulaska u EU, ja to ne želim. Tvrdim da tamo (na moju radost) nećemo ni ući nikad. A Novak? On je najbolji predstavnik genetskog potencijala ovog naroda. Takvih ima još u raznim sferama naše zajednice, samo ne mogu da dođu do izražaja od polusveta. I to će se promeniti.

  • Anonimni

    Tako je Novak je pobedio i mozete da ga mrzite ili volite jedino ne mozete da budete ravnodusni! Novaka voli njegov narod.

  • Anonimni

    Ne vole ga jer je Srbin i mogu da mu pljunu pod prozor.

    • Anonimni

      Samo nek paze da sRBI ne vide to „pljuvanje“ bilo bi svasta ma ko bio!

  • Anonimni

    Pa upravo tako : Gonite se, ipak sam ja pobedio !