Zastrašujuće otkriće nemačkog novinara o teroristima iz OVK

Nemački novinar Kit Klarenberg tvrdi da je na Kosmetu uz OVK bila teroristička internacionala. Protiv Srba su ratovali mudžahedini na čelu sa Aimom al Zavahirijem, „desnom rukom“ Bin Ladena.

Teroristička internacionala ratovala je protiv srpskih snaga na Kosovu i Metohiji 1999. godine, a u vrhu islamskih terorista koji su je predvodili, nalazila se i „desna ruka“ Bin Ladena Aim al Zavahiri. Ove šokantne podatke, u analizi za „Global risrč“, izneo je nemački novinar Kit Klarenberg, uoči obeležavanja dve decenije od udara Oslobodilačke vojske Kosova i NATO-a na Košare, prenose „Novosti“.

U zastrašujućem tekstu „Dvadeset godina od kosovskog rata“ Klarenberg navodi da je nemačka obaveštajna služba bila ključna za stvaranje terorističke OVK na KiM, kao i da je ona imala najtačnije podatke o ogromnom bogatstvu u srpskoj pokrajini. Među najozloglašenijim imenima onih koji su učestvovali u ratu na Kosovu i borili se protiv vojske tadašnje SRJ, a potom počinili zločine koji su „okupali krvlju“ Englesku, Belgiju, Izrael, Francusku i Siriju, navodi britanskog pukovnika Džemsa Lija Mesura, koji je u Siriji do pre nekoliko meseci vodio humanitarnu organizaciju „Beli šlemovi“, koju je zvanični London zadužio za raspirivanje rata na Bliskom istoku. Pominjući stranu ulogu u ratu, novinar „Global risrča“ navodi da su vojnike OVK u Albaniji obučavali specijalci CIA i Zelene beretke, kao i da je britanski SAS bio ključan za obuku terorista u Albaniji. U Pokrajinu su „sasovci“ upućivani na takozvane operativne piknike, uglavnom da navode avijaciju. Autor teksta beleži i podatak da su prvi njihovi vojnici ušli na Kosovo 21. marta 1999.

U vrhu najopasnijih islamskih terorista koji su delovali na KiM, navodi se u tekstu, nalazi se zamenik Bin Ladena Aim al Zavahiri, koji je lično vodio jedinicu mudžahedina na Kosovu 1999. Aim al Zavahiri je pomogao u osnivanju egipatske militantne grupe Islamski džihad, a preuzeo je vođstvo Al Kaide nakon ubistva Osame bin Ladena od strane američkih snaga 2011. Pre toga su ga često nazivali glavnim ideologom Al Kaide. Neki veruju da je on bio „operativni mozak“ koji je stajao iza napada na SAD 11. septembra 2001. godine.

Međutim, Al Kaida nije jedina islamistička grupa koja je delovala na Kosovu. Pozivajući se na podatke iz istrage bivšeg tužioca američkog Ministarstva pravosuđa Džona Loftusa, Klarenberg u tekstu navodi kao balkanske terorističke veterane Al Muhajirouna, Bakrija Muhameda, Abua Hamzu i Haruna Rašida Asvata, krivce za napad na londonski metro jula 2005. U islamističkoj grupaciji pominje se i Kan Šarif, koji je učestvovao u samoubilačkom napadu u baru u Tel Avivu.

Klarenberg iznosi tvrdnje i da se dve decenije posle NATO agresije zapadni narativ o razlozima napada na SR Jugoslaviju skroz raspao. On navodi da je jasno da Slobodan Milošević nije nikada imao ideju da pravi „veliku Srbiju“ čisteći Albance sa Kosova.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

OVKterorizam
Komentari (9)
Dodaj komentar
 • Anonimni

  OPET opasni iNEMCI , pušteni da bombarduju SRBIJU -prilikom NEZAKONITOG NATO BOMBARDOVANJA Srbije od 24.3.1999 do 10.6. 1999, prvi put od II Svetskog RATA su i ŠVABE među 19 država NATO UBICA koji su NATO AGRESORI na Srbiju 1999 te godine, ########### A „ŠVABURINE ŽELE DA UNIŠTE SVE SRBE , NE SAMO na KOSOVU i METOHIJI , jer H O Ć E I DA OPLJAČKAJU PRIVREDNA BOGATSTVA SRBIJE a SRBI im ne daju. ## , Nemačka obaveštajna služba bila ključna za stvaranje terorističke OVK na KiM nemačka obaveštajna služba IMALA je najtačnije podatke o ogromnom bogatstvu na Kosovu I Metohiji ############### ## Global risrč“ tvrdi da su vojnike OVK u Albaniji obučavali specijalci CIA i Zelene beretke, britanski SAS je bio u Albaniji ključan za obuku SVIH terorista . Na KOSOVU i METOHIJI su „sasovci“ upućivani uglavnom da navode avijaciju , na tzv. operativne piknike da navode avijaciju. na VOJSKU SRBIJE

 • Anonimni

  OPET opasni iNEMCI , pušteni da bombarduju SRBIJU -prilikom NEZAKONITOG NATO BOMBARDOVANJA Srbije od 24.3.1999 do 10.6. 1999, prvi put od II Svetskog RATA su i ŠVABE među 19 država NATO UBICA koji su NATO AGRESORI na Srbiju , ########### A „ŠVABURINE ŽELE DA UNIŠTE SVE SRBE , NE SAMO na KOSOVU i METOHIJI , jer H O Ć E I DA OPLJAČKAJU PRIVREDNA BOGATSTVA SRBIJE a SRBI im ne daju. ## , Nemačka obaveštajna služba bila ključna za stvaranje terorističke OVK na KiM nemačka obaveštajna služba IMALA je najtačnije podatke o ogromnom bogatstvu na Kosovu I Metohiji ############### ## Global risrč“ tvrdi da su vojnike OVK u Albaniji obučavali specijalci CIA i Zelene beretke, britanski SAS je bio u Albaniji ključan za obuku SVIH terorista . Na KOSOVU i METOHIJI su „sasovci“ upućivani uglavnom da navode avijaciju , na tzv. operativne piknike da navode avijaciju. na VOJSKU SRBIJE

 • Anonimni

  ŠVABURINE ŽELE DA UNIŠTE SVE SRBE , NE SAMO na KOSOVU i METOHIJI , jer H O Ć E I DA OPLJAČKAJU PRIVREDNA BOGATSTVA SRBIJE a SRBI im ne daju. ## , Nemačka obaveštajna služba bila ključna za stvaranje terorističke OVK na KiM nemačka obaveštajna služba IMALA je najtačnije podatke o ogromnom bogatstvu na Kosovu I Metohiji ############### ## Global risrč“ tvrdi da su vojnike OVK u Albaniji obučavali specijalci CIA i Zelene beretke, britanski SAS je bio u Albaniji ključan za obuku SVIH terorista . Na KOSOVU i METOHIJI su „sasovci“ upućivani uglavnom da navode avijaciju , na tzv. operativne piknike da navode avijaciju. na VOJSKU SRBIJE

 • Anonimni

  Malji sipac vice nato heljp, nato heljp… a u srcu mu Al Bagdadi of ISIS… daklem kad isis-ovac sipac prdi, to nema nikakvu tezinu, jer sav normalan svet zna sta se radi sa takvima, a to nam je Rusija pokazala u Siriji, gde je cirka 500 maljih sipci nabila pod pesak da djubre pustinju.

 • Marko

  Vidim javljaju se shiptari… pogodio ih je teskst istinom pravo u centar. A jos nisu skapirali da ga nije napisao Srbin… vec istrazivacki novinar svetskog renomea (ne oni pacenici-placenici sa CNN-a…).

 • Anonimni

  VI STE BOLESNA NACIJA SAMO LAZETE

 • Anonimni

  K’o bi rek’o da su svabe, incestoidi, i ameri bili iza obuke terorista bilo gde??? ma neee…

 • Anonimni

  Pa kad su nam to NEMCI bili prijatelji gospodo Srpski vladari (mogao bi i neki drugi izraz)???

 • Anonimni

  Vucicu zar Svaba treba da te obavesti ko je obucavao i stvarao ubice Srba na Kosovu .A ti si mozda to i znao ali ZASTO si se ulizivao debeloj S“abici -zasto Aleksandre Srbine iz ….