Eksperti tvrde da je ovaj film ‘najsmešnija komedija na svetu’ (video)

U nedavnom istraživanju koje su sproveli stručnjaci OnBuy Moviesa, hit komedija „Superbad“ službeno je proglašena za najsmešniji film svih vremena. Istraživanje je uključivalo procenu 125 najboljih filmova koji su navedeni kao komedije na IMDb.com stranici, a u obzir su uzimali i ocene publike i istražili sve filmove koji su dobile šest zvezdica ili više, fokusirajući se na ključne reči, a posebno na sinonime za reč „smešno“.

„Superbad“, objavljen 2007., američka je komedija o odrastanju koju je režirao Greg Motola. Scenario su napisali Set Rogen i Evan Goldberg, koji su crpili inspiraciju iz sopstvenih srednjoškolskih iskustava. U filmu glume Džona Hil, Majkl Sera i Kristofer Minc-Plas kao tri prijatelja tinejdžera koji se upuštaju u divlju pustolovinu kako bi obezbedili alkohol za zabavu i suočili se s izazovima adolescencije. Generacije 90-ih naprosto obožavaju ovaj film, a čini se da osvaja srca i mlađih generacija, o čemu svedoče sjajne ocene gledalaca koje i dan-danas stižu na imDB stranicu.

I dok studija koju je sproveo OnBuy Movies pruža zanimljivu perspektivu o percepciji publike, bitno je prepoznati i ograničenja korišćene metodologije. Analiza se prvenstveno bazira na subjektivnim kriterijumima, oslanjajući se na učestalost određenih reči bez uzimanja u obzir celokupnog konteksta recenzija ili individualnih filmskih preferencija gledalaca. Kao rezultat toga, proglašenje jednog filma najsmešnijim filmom svih vremena možda i neće u potpunosti obuhvatiti različite preferencije globalne publike.

Bez obzira na to, ako već niste pogledali ovu genijalnu komediju, predlažemo da se ovog vikenda upustite u ‘Superbad’ avanturu i otkrijete zašto je baš ovaj film na glasu kao – najsmešniji film svih vremena.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

filmkomedijanajsmešniji
Komentari (0)
Dodaj komentar