Rode (video)

Žanr: animirani
Trajanje: 87 min

Glavne uloge: Endi Samberg (Andy Samberg), Kajti Kraun (Katie Crown), Kelsi Gramer (Kelsey Grammer), Dženifer Aniston (Jennifer Aniston)
Scenario: Nikolas Stoler (Nicholas Stoller)
Režija: Nikolas Stoler (Nicholas Stoller), Dag Svitlend (Doug Sweetland)

SINOPSIS

Rode donose decu, ili je bar tako nekad bilo. Sada raznose pakete za internet diva Cornerstore.com. Junior (Endi Samberg) je najbolja roda u svom poslu i pred njim je unapređenje, ali odjednom stiže vest da je upravo nastala neodoljiva i potpuno nenajavljena i neovlašćena devojčica. Junior je u problemu zato što je on slučajno aktivirao mašinu za pravljenje beba i očajnički nastoji da donese bebu gde treba pre nego šef vidi, pa se tako Junior i devojka Tulip, jedini čovek na Planini roda, takmiče ko će doneti bebu na odredište u ludoj avanturi koja bi trebalo da učini jednu porodicu potpunom i da vrati rode njihovom pravom pozivu i svrsi u svetu.

O FILMU

Novo animirano ostvarenje iz studija koji je doneo „Lego film“ i „Happy feet“. U glavnim ulogama su Endi Samberg, Kajti Kraun, Kelsi Gramer i Dženifer Aniston. Reditelji su Nikolas Stoler i za nagradu Akademije nominovani Dag Svitlend (supervizor animacije u filmu „Automobili“), a film su režirali prema scenariju koji je napisao Stoler.

Oficijelni sajt: Storks (2016))
Premijera: 20. oktobar 2016. godine

https://www.youtube.com/watch?v=FVmK8U4hcp4

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dzenifer anistonEndi SambergKajti Kraunkelsi gramer
Komentari (0)
Dodaj komentar