Slavna glumica kao da ne stari, ove dve namirnice je izbacila

Popularna američka glumica, koja kao da ne stari, nedavno je otkrila dvije namirnice koje nikad nećete naći u njezinoj kuhinji. Na pitanje postoji li neka hrana koju smatra „zabranjenom“, Dženifer Aniston je priznala da apsolutno mrzi – cveklu i kavijar.

– Cvekle nema u mom frižideru. Nisam njen obožavatelj. Nećete pronaći ni kavijar. Ne, ne mogu dobiti taj okus bez obzira na to koliko ljudi rekli da je fino. To je za mene samo bezvezan okus – otkrila je.

Pomalo neobična stvar, prenosi Us Weekly, da je na svadbenom prijemu Dženifer i Breda Pita 2000. godine služen kavijar. I to dosta.

Što Jennifer obično jede?
Svoju kožu, kosu i telo održava tako da joj je hladnjak napunjen povrćem, jajima, i nekoliko proteinskih opcija, poput piletine, sira ili grčkog jogurta.

– Oduvek sam rezala i držala sirovo povrće u plastičnim posudicama. Takođe, tvrdo kuvana jaja uvek je sjajno imati u hladnjaku, kao i veliku glavicu salate. Belančevine su takođe bitne, a najčešće se radi o piletini – kaže.

Za nju je prehrana ključna. Aniston kaže da se voli hraniti „čistim namirnicama“, ali pazi i da uvek ostane hidrirana.

– Ne dopuštam prehrambenim navikama da izmaknu kontroli toliko da bih trebala pritiskati dugme za resetovanje. Moj je savet – jedite što više organskog voća i povrća, unosite što manje šećera, pijte litre i litre vode i dobro spavajte. Ja sebi popustim ponekad. Dobro je to što sam skrob svela na minimum. Ne volim „belu“ hranu i uvek ću se odreći hleba ako pokušavam da smršam za neku specijalnu priliku. Ali sebi više ne zadajem nikakva pravila – dodala je Dženifer.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dzenifer anistonishrananamirnice
Komentari (0)
Dodaj komentar