Budite im pred očima

Zaljubljeni ste ili vam se bar dopada neko. Možda se radi o simpatiji, a možda i o bivšem dečku ili devojci koje želite ponovo da osvojite. Koji god da je slučaj, jedno je sigurno: osoba koja vam se dopada mora da vas primeti i da nastavi da vas primećuje. Ako ste ekstrovertni i društvena osoba, plus se još i krećete u istom društvu kao i vaša simpatija, to vam neće biti problem. Ukoliko ste pak stidljivi, pa, moraćete da se izborite s tim, inače se može desiti da osoba do koje vam je toliko stalo i ne zna da postojite.
To što ćete simpatiji biti pred očima ne sme da bude upadljivo. Mada jeste dobra ideja da simpatiji stavite do znanja da uživate već u njenom prisustvu, svoje oduševljenje nipošto ne treba da iskazujete zurenjem, "balavljenjem" ni nepristojnim komentarima. Takođe, ne sme da bude očigledno da ste na nekom mestu samo zato što očekujete da će i vaša simpatija biti tamo.
Najjednostavniji način da to izvedete jeste da budete u društvu. Naravno, tako će biti teže izdvojiti vas, ali zbog prijatelja koji vas okružuju osećaćete se sigurnije, bićete nasmejani i lepo raspoloženi i prikazaćete se u boljem svetlu. Oprez, ako ste dečak: potrudite se da se, ako simpatija može da vas primeti, uzdržite od glupih šala. Njima se verovatno smeju vaši drugovi, ali devojke takve šale uglavnom ne vole, pa bi vaša simpatija mogla da pomisli da ste samo još jedan glupi balavac s kojim ne želi ništa da ima.
Od velike je pomoći ako možete da se poverite svom društvu o razlozima zbog kojih želite da idete "baš tamo, baš tad", i to bez straha od toga da će vam se podsmevati ili vas izblamirati pred simpatijom. Doduše, čak i ako vas izblamiraju pred simpatijom, i to može da bude korisno – dečku može da bude gotivno kako ste slatko pocrveneli, devojci može baš da se dopadne vaš smešak u stilu "pa šta da im radim?".
Kad se nađete pred očima simpatije, potrudite se da kažete bar nešto pred njom, da bi ta osoba postala svesna baš vašeg prisustva. Nakon toga, "kulirajte" sa svojim društvom. Budite vedri i nasmejani; budite upamćeni kao osoba u čijem društvu je lepo, u čijem društvu je smeh. Ako vam to uspe, vaša simpatija će definitivno želeti da provede više vremena u vašoj blizini – i ne samo vaša simpatija!
Postupak "progovori pa kuliraj s društvom" primenite nekoliko puta i primetićete vrlo povoljne rezultate. Pazite samo da ne preterate, da ne ispadne da jurite simpatiju, da vaša taktika ne postane previše "providna".
Srećno!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ljubavprimećivanjeprivlačenje pažnjesimpatijatinejdžeri
Komentari (0)
Dodaj komentar