Kad je grudnjak premali

Devojke obično vole da lepo izgledaju, a često će i da isprobaju savete o tome kako da izgledaju još bolje. Problem je što neki od tih saveta nisu nimalo dobri po vaše zdravlje, a onda, vremenom, ni po vaš izgled – jedan od takvih loših saveta je i onaj da nosite grudnjak za broj manji od onog koji bi vam zaista odgovarao.
Zbog čega biste nosile premali grudnjak, pa to je sigurno barem neudobno, ako ne i gore? Možete taj savet pročitati po modnim časopisima, uz obrazloženje da će vam tako grudi izgledati bolje, veće. Čak će vam nekad i prodavačica, kad kupujete grudnjak, posavetovati da uzmete onaj s korpama za broj manjim, i opet uz obrazloženje da ćete tako bolje izgledati. Valjda grudi treba da vam „kipe“ iz grudnjaka, da ispadaju iz brushaltera, šta li.
Ako baš želite da vam grudi izgledaju veće (valjda zato da bi svi više gledali u njih; ako je zato da biste privukle dečka, pred njim ćete se jednog dana skinuti, pa će videti koja vam je prava veličina, tako da je glupo to raditi), stavite umetke u grudnjak. Ili koristite push-up brushalter, ili neki model pravljen tako da grudi deluju veće u njemu. Ali, molimo vas, nemojte nabavljati i nositi premali grudnjak. Pored toga što će vas žuljati i biti vam neudoban (a kako da izgledate kao dobra riba ako vas stalno nešto žulja i smeta vam?), od nošenja takvog grudnjaka će vas zaboleti leđa, a može vremenom i da vam ošteti kičmu. Zaista nije vredno toga da vam grudi deluju veće.
Prilikom izbora grudnjaka odaberite broj koji vam odgovara, i isprobajte ga kako biste utvrdile da li vam je taj model udoban i da li vam dobro drži grudi. S pravilno odabranim grudnjakom osećaćete se dobro, a onda ćete dobro i izgledati, za razliku od devojke koja se vrpolji i mršti jer je bole leđa i jer je steže.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bolbrushalterdevojkegrudigrudnjakpremalizdravlje
Komentari (0)
Dodaj komentar