S drugaricom – mozak na pašu

Biti s dečkom je super, naravno, ako ste s onim pravim. Međutim, čak i kada ste jako zaljubljeni, može se desiti da biste poneki trenutak ipak radije proveli s nekim drugim – da vam u pojedinim trenucima jednostavno više odgovara da budete s drugaricom. Na šta mislimo?
Evo jednog primera. Nekada se dešava da vam se stvarno, ali stvarno ne razmišlja. Želite da samo pustite mozak na pašu, makar to značilo da biste neupućenom posmatraču delovali kao da imate inteligenciju prosečnog teleta. Kada ste s drugaricom, to će proći bez problema, izuzev ako se potrefi da je njoj baš tada neophodno da je saslušate i date joj neki dobar savet (a koliko često će se baš to desiti?). U ostalim situacijama, ako želite samo da odmorite mozak, da "blenete" unaokolo i da ne razmišljate ni o čemu komplikovanijem od sipanja šećera u kafu (a i tu može da vam upadne previše šećera jer su vam misli odlutale), vašoj drugarici to neće smetati – voli vas ona i kad ste glupi i kad ste pametni.
Da li je ovo moguće kada ste s dečkom? Nipošto! Nemate ni najmanju želju da on pomisli da je s totalnom glupačom! Zato, kada ste s njim, mozak mora uvek da vam radi – uvek postoji mogućnost da se on zagleda i u neku drugu, da, ako je vama mozak "na paši", on poželi da bude s nekom kojoj misli ne lutaju toliko – ili možete jednostavno da ne primetite da imate konkurenciju. Ovo s drugaricom ne postoji kao problem, jer čak i ako ona upozna neku pametnu devojku, obe ćete steći novu prijateljicu. A u vezi to ne može tako…
Da ne bude da zanemarujemo momke: i oni su u sličnoj situaciji. Kada su s ortakom, mogu da ne razmišljaju (ne stalno, naravno), mogu da "ispaljuju" glupe šale i ortak im to neće zameriti. Međutim, ako pred devojkom pokuša s glupim šalama, ona će želeti da on prestane da se glupira, a ako mu, kad je s njom, odlutaju misli, ona će se uvrediti jer će pomisliti da ga ne zanima i da mu je dosadna.
Nekada su, zaista, prijatelji nezamenljivi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

drugaricedrugarstvoopuštenost
Komentari (0)
Dodaj komentar