Šta poneti na žurku

Leto! Raspust! Žurke! Ura! Pravo vreme za provod. Ipak, to ne znači da o stvarima ne treba razmišljati unapred, i predvideti za koje sitne i krupnije nezgode postoje najveće šanse da se dese. Zato, evo šta bi bilo zgodno da pametna i praktična devojka ponese u svojoj torbi, kako bi bila sigurna da je nikakvo "iznenađenje" neće omesti u potpunom uživanju u žurci.
Rezervna majica: ukoliko je žurka u blizini bazena ili jezera (dečaci vole kupanje, pa vas mogu isprskati ili baciti u bazen), dečaka koji vole da sve prskaju vodenim pištoljima, ili za slučaj da se uflekate. Osim ako ne planirate da budete "mis mokra majica", nije loše da ponesete rezervnu majicu u torbi (ne zauzima baš mnogo mesta, zar ne?). Ako vas pokvase ili se slučajno uflekate, darujte svima osmeh pun samopouzdanja i presvucite se.
Paketić žvaka: zamislite da pojedete nešto preliveno sosom od belog luka, a nekoliko minuta kasnije vam priđe dečko koga merkate cele večeri! Užas! Zato je tu vaš verni paketić žvaka da vas spase – vrlo brzo ćete se rešiti neprijatnog zadaha, a moći ćete da jedete i najpikantnija jela bez straha da će vam to kasnije upropastiti šanse za flert.
Japanke: šta će vam pa to? Japanke su jako korisne ukoliko na žurku odete u novim trendi cipelama – tu uvek rizikujete žuljeve i bolove u nogama. Ako vam se to desi, samo zamenite neudobne cipele japankama (koje su veoma moderne i izgledaju stvarno "kul") i nastavite da se ludo zabavljate.
Šminka: naravno, svaka pametna devojka poneće pribor za popravljanje šminke. Tu spadaju sjaj za usne, štapići za uši kojima ćete popraviti šminku, maskara i (eventualno) puder – pošto je leto, to je dovoljno da budete potpuno "naoružane". Nije loša ideja ni da ponesete gumicu za kosu – ukoliko vam bude vrućina, možete da vežete kosu i tako sebi bar malo olakšate.
Za kraj: pre nego što odete na žurku, namažite se (ili isprskajte, u zavisnosti od toga šta vam je na raspolaganju) sredstvom protiv komaraca. Tako ne rizikujete da se na sledećoj žurci pojavite s ružnim crvenim pečatima od ujeda ovih malih dosada, i da se sve vreme češete.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

žvakezabavajapankemajicaprovodrezervašminka
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    evo moj predlog na zurku treba poneti ostar alat jer uvek ima neko kome treba pomoci u teskim casovima hahahahaaaaaaaaaaaaaaaa

  • Katarina Gajić

    Gde sve to da stane? U svakom slučaju ovo sve je stvarno potrebno, još ako imate neku „kul“ torbu, savršeno.