najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Ljubav dolazi kasnije

Žanr: ljubavna drama
Trajanje: 76 min.

Glavne uloge:Milica Stefanović, Andrej Šepetkovski, Goran Jevtić, Ljubinka Klarić, Aleksandar Đurica, Tanasije Uzunović, Jadranka Selec
Scenario:Hadži Aleksandar Đurović
Režija:Hadži Aleksandar Đurović

SINOPSIS
Emotivno rastrzani ljubavnik na čudan način pokušava da vrati sebi najbitniju devojku u svoj život, dok ona iste večeri igra ključnu ulogu u životu još jednog nesrećnog čoveka. Muškarac se, dve godine posle raskida, nalazi sa bivšom devojkom. Tajna koju će joj otkriti te večeri zauvek će promeniti njen stav prema njemu.
O FILMU
U ovoj ljubavnoj drami prepliću se tri priče čiji akteri pokušavaju da tokom jedne noći reše svoje emotivne probleme i nerešene veze iz prošlosti. Svako od likova preživljava svoju usamljenost sa drugima. Scenario debitantskog ostvarenja nastao je prema pričama Hadži Aleksandra Đurovića. Inspirisan je, kako autor kaže, usamljenošću i nemogućnošću ostvarenja emotivnih odnosa, što je danas opšteprisutno u modernom, otuđenom društvu.
O REŽISERU
Hadži Aleksandar Đurović (reditelj)
Diplomirao je televizijsku režiju 2010. godine na Akademiji umetnosti u Beogradu. Izabran je za zvanje asistenta 2011. godine. Autor je kratkih igranih filmova "Tuga" (2009) i "Nakon što je petao zapojao" (2010), kao i nekoliko dokumentarnih filmova. Radio je kao asistent režije na serijama "Greh njene majke", "Miris kiše na Balkanu" i filmovima "Parada", "Zverinjak" i "Kad svane dan". Dobitnik je Vidovdanske nagrade i nagrade Sveti Vid Akademije umetnosti, kao i Bronzanog viteza na festivalu Zlatni vitez u Moskvi za kratki studentski film "Obeleženi" (2008).
Oficijelni sajt

Premijera: 3. april 2013. godine

Najnovije iz rubrike

Napišite komentar