najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Svita

Žanr: komedija
Trajanje: 104 min.

Glavne uloge: Edrijan Granije (Adrian Grenier), Kevin Konoli (Kevin Connolly), Džeri Ferara (Jerry Ferrara), Kevin Dilon (Kevin Dillon), Džeremi Piven (Jeremy Piven), Emmanuelle Chriqui, Perrey Reeves, Debi Mazar (Debi Mazar), Hejli Džoel Osment (Haley Joel Osment)
Scenario: Dag Elin (Doug Ellin), Rob Vajs (Rob Weiss)
Režija: Dag Elin (Doug Ellin)

SINOPSIS

Događaji u filmu “Svita” nastavak su serije – tačnije, šest dana kasnije. Vins je stigao iz Los Anđelesa u Pariz da bi se oženio ženom svojih snova. Otišli su na bračno putovanje – sami, OK, ne potpuno sami. Na raskošnoj jahti krstare Mediteranom s nekoliko stotina lepotica u bikinijima – minus uskoro bivše supruge.

Erik, Trtl i Drama jure ka svom prijatelju da bi mu pomogli u teškom trenutku (i učestvovali u potocima šampanjca i ostalim porocima iz ponude). Ari zove Vinsa kako bi mu ponudio ulogu u prvom filmu koji producira kao šef studija, ali Vins takođe želi da napreduje u svojoj karijeri, ne kao glumac, već kao reditelj filma. Međutim, Holivud je džungla i pred filmskom družinom su prepreke koje možda nije kadra da savlada.

O FILMU

Junaci omiljene serije iz „Svita“ ove godine sanjaju velike snove. Toliko velike da nisu mogli da stanu na TV ekrane i zato su se Erik, Vins, Turtl, Džoni Drama i Ari Gold odlučili da osvoje velike ekrane bioskopa. Film “Svita” je dugo očekivana verzija popularne serije, kod nas prevedene kao „Svita“. Film “Svita” režirao je prema sopstvenom scenariju Dag Elin, a autori priče su Elin i Rob Vajs. U filmu iz izvorne postave glume Kevin Konoli, Edrijan Grenije, Kevin Dilon, Džeri Ferara i Džeremi Piven.

Oficijelni sajt:

 

Najnovije iz rubrike

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.